Zalando Beauty heeft alles in huis voor jouw Self care routine

Van reinigen met de fijnste tools tot het smeren met de zachtste vochtinbrengende crèmes, Zalando has it all. Kom thuis tot rust en geef jezelf alle aandacht. Door middel van een gezichtsbehandeling voor een diep gereinigde huid, een full body scrub voor een stralende huid of een heerlijk geurende kaars die je zintuigen op scherp zet. En het beste is: je hoeft er de deur niet eens voor uit.

Burt’s Bees 

Highlight: Intense Hydratation Day Lotion 50g €19,95
Deze gezichtslotion met scharlei is hydraterend en rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten. De formule uit zeer verzorgende tucuma- en mafura-boter versterkt en verzorgt de huid door probiotische technologie en laat die er gezond uitzien. Zeer geschikt voor een droge en rijpe huid.
’s Morgens op het gereinigde gezicht aanbrengen en zacht inmasseren. 

Clarisonic

Highlight: Mia One Prima GLBL €99,95
De perfecte gezichtsreiniger voor de dagelijkse verzorging. In 60 seconden onthult de elektrische reinigingsborstel een mooiere, jongere en helderdere huid. Hij reinigt 6x beter dan met de hand en verwijdert langdurige make-up 89% beter dan make-updoekjes.
Gebruik ‘m zo: 
1. Breng een reinigingsmiddel aan op de huid of borstelkop.
2. Het gezicht met water bevochtigen.
3. Zet de borstel aan en beweeg hem zachtjes in een cirkelvormige beweging over het gezicht.
4. Et violá: een stralende huid, klaar voor het aanbrengen van serums.

Grounded

Highlight: Betty Lou-Manizer Highlighter 60g €9,95
Grounded Face Scrub is de kleine tropische gezicht-peeling van echte Robusta-koffie dat met alle vitamines, mineralen en antioxidanten is gevuld die je huid voor een stralend mooie huid nodig heeft. Deze huidverzorgende formule voorkomt puistjes, vermindert huidverontreinigingen, geeft vocht en maakt de huid glad. Besproei je gezicht met water en daarna breng je een handjevol van deze peeling op je huid aan. In cirkelende bewegingen tot maximaal 2 minuten zachtjes in de huid masseren en afwassen.

Neom

Highlight: Scented Candle 3 wicks 420g €59,95
De speciale formulering met natuurlijke geur van de lijn „Scent To Boost Your Energy™“ van Neom ruikt niet alleen wonderbaarlijk lekker, maar stimuleert ook lichaam en geest. Perfect dus om thuis op te laden. En niet te vergeten de kaars is gelabeld als natuurlijk: Boordevol happy, natuurlijke ingrediënten.

Pai

Highlight: Rosehip Biogenerate oil 30ml €29,95
Pai’s Rosehip BioRegenerate Oil is de ultieme allrounder voor de gevoelige huid. Hij verzorgt de huid voor meer stevigheid, elasticiteit en reinheid. Deze krachtige olie is rijk aan omega 3, 6, 7 en 9, die de huid diepgaand verzorgen om onreinheden, droge plekken en kleine vlekjes te verhelpen, zonder reactieve huidtypes te irriteren. 2 tot 3 druppels olie in de handpalmen nemen en de olie zachtjes met de vingertoppen in de gereinigde huid masseren.

Reageer op dit artikel

avatar