Ziaja Caramelised Almond Sugar Bodyscrub

De laatste uit de reeks van Ziaja is de Caramelised Almond Sugar Bodyscrub. Wie mij langer volgt weet dat ik groot fan ben van scrubs.

Ik zag deze scrub bij een andere blogger voorbij komen en wat direct al benieuwd. Ik wilde hem zelf al gaan kopen namelijk. Want hij is lekker low budget voor € 3.49, want je krijgt er 200 ml voor!

De verpakking

Net als de body butter is dit weer een hele basic pot. Maar wel mooi vormgegeven met het amandelnootje en de kleur in de tekst. Dit geeft het toch weer een extra touch.

Juist die simpele verpakkingen vind ik altijd wel heel tof. Want ik zeg het vaker: een mooie dure verpakking wil niet altijd betekenen dat het dan ook een heel goed product is.

Het product

Deze scrub is een erg fijne scrub die ondanks de grove korrels heel zacht is voor de huid. Iets wat ik zelf altijd erg fijn vind met scrubs.

ziaja bodyscrub by vosje

Zoals je hierboven ziet is het een hele simpele scrub, maar wel een scrub die heel fijn is voor de huid.

De geur

Waar ik ook fan van ben is de geur. Ik vind de geur namelijk erg lijken op de marsepein, iets wat hier in huis direct herkent werd qua geur. De sinterklaas scrub noemen we hem hier ook wel.

Conclusie?

Kortom, dit is echt een scrub naar ons hart, want zelfs Jan vind hem lekker ruiken en gebruikt hem af en toe!

Als ie op is, gaan we zeker een nieuwe halen, want dit is echt een blijvertje!

Mocht jij ook de Ziaja Caramelised Sugar Bodyscrub willen proberen, dan kan je hem hier bestellen. Ik kan je verzekeren als je van deze geur houdt en van scrubs, dat je er zeker geen spijt van gaat krijgen!

Gebruiken jullie wel eens een bodyscrub? Welke is jullie favoriet?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties