Blue vibes with Fabienne Chapot

Fabienne Chapot, een merk dat ik de laatste tijd steeds vaker voorbij zie komen! Tijd om zelf te ondervinden waarom iedereen zo gek is op Fabienne Chapot!

Zo gezegd, zo gedaan, dus ik bestelde om safe te beginnen een heerlie de peerlie coltrui in een mooie blauwe bloemenprint. Ik ben in het najaar en de winter met mijn chronische whiplash een groot fan van coltruien, dus het is ook niet gek dat ik direct verliefd werd op dit toffe exemplaar! En bloemmetjesprint, i love it!

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen, maar wat is dit een heerlijk merk! Toen ik hem binnen kreeg en direct paste, snapte ik al direct de liefde van vele voor dit merk!
Want my godness, wat zit de stof heerlijk! Hoewel de trui ietwat losjes zit bij mij, wat ik bij dit soort stofjes wel fijn vind, zit het heel erg comfi! En believe me, i like comfi clothes!

De mouwen zijn wat doorzichtig, maar het bodygedeelte is mooi gevoerd waardoor die daar niet doorschijnt. Ik draag er zelf altijd een hempje onder, maar dit is niet nodig (even los van de bh natuurlijk haha). De mouwen hebben aan het uiteinde een ruffel wat het net even wat speelser maakt allemaal.

Ondanks dat ie bij mij ietwat losjes zit, is de pasvorm overall goed. Hij sluit heel mooi om de nek heen, de mouwlengte is goed en de bodylengte is ook perfect. Hoewel ik vaak mijn shirts en truien in mijn jeans of pantalons draag, is deze ook lang genoeg om over de broek heen te dragen.

Ik heb echt onwijs veel complimenten gekregen op de dagen dat ik deze trui droeg, dat was echt bizar! Maar eerlijk, het is toch ook wel echt een pareltje toch?

Hoewel het een heerlijk casual item is, kan je deze coltrui van Fabienne Chapot ook prima met de feestdagen dragen! Of naar een leuk feestje! Kortom, je kan dus alle kanten op!

Mijn FC gaat zeker uitgebreid worden de komende tijd!

Anyhoowwwwssss, ik ga gauw door naar de jassen voor dames, want mijn winterjas is toe aan vervanging!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties