Let’s meet: Mádara Peel

De afgelopen weken heb ik door middel van testen kennis mogen maken met een voor mij nieuw, prachtig merk: Mádara. Ik neem de Mádara Peel onderhanden vandaag!

Sinds de decembermaand ben ik actief met Peels aan de slag gegaan in mijn skincare routine, ik zit dus nog volop in de zoektocht naar de juiste peelings.

Dus toen ik het aanbod kreeg om de de Peel producten van Mádara te testen, zei ik uiteraard direct JA!

Ik voegde het Hyaluron Intense Peel Serum en het Creamy Peel AHA Clay Mask toe aan mijn routine.

De testperiode nam even wat tijd in beslag, maar dat komt omdat ik het tegelijk ben gaan testen en dan mag je beide producten maar 1x per week gebruiken. En jullie kennen me, ik test sowieso altijd minimaal een maand als het om skincare gaat.

Omdat beide producten Peelings zijn, heb ik ze niet in 1 routine gebruikt. Hoewel mijn huid heel makkelijk is, vond ik 2 peels op een avond wel erg veel.

Nu heb ik geen standaard routine, zoals het volgens het boekje zou moeten. Ik gebruik peels altijd als een van de laatste stappen. Zodat ik goed kan afsluiten met een heerlijk voedende nachtcrème.

De verpakkingen zien er strak en prachtig uit, maar ik zeg altijd: de buitenkant zegt niets over de binnenkant, of nou ja in dit geval weer de inhoud.

Maar hoe heb ik de producten ervaren?

Ik vind de producten erg fijn in gebruik. Wat ruikt het ook allemaal heerlijk! Ik heb echt een zwak voor producten die lekker ruiken haha. Want zeg eerlijk, het moet natuurlijk wel een feestje zijn die skincare routine toch?

Intense Peel Serum

De Intense Peel heeft een handig handig doseer pipetje, waardoor je nooit teveel producten kan pakken. Iets wat ik bij serums altijd erg fijn vind. Door steeds kleine beetjes op je hand te doen, komt je er de eerste keer al achter hoeveel je nodig hebt per keer..

Het serum smeert ook heel makkelijk uit, wat ik zelf ook erg fijn vind. Het serum laat zich dan ook goed verdelen.
Ondanks de rode kleur van het product, wordt dit serum transparant op het gezicht en wordt ie geurloos zodra je het aanbrengt. Ook fijn aan dit serum is, dat hij niet trekkering aanvoelt na het aanbrengen. Gezien je hem niet verwijdert en de hele nacht moet laten intrekken in combinatie met een goede moisturiser.

Creamy Peel AHA Clay Mask

Maskers, i love it! Maar heel eerlijk? Ik doe het veel te weinig. Dus deze tube kwam als geroepen! Nu mask ik elke week minimaal een keer. Hoewel het product in een tube zit, is het gaatje zodanig klein dat je goed kunt doseren.

Ook het clay mask smeert enorm makkelijk uit, laat zich ook goed verdelen. Waar het serum geen geur heeft na het aanbrengen, blijft het masker wel heerlijk ruiken, love it! Ik vind het fijn als je ruim 10 minuten moet wachten, dat er dan een lekkere geur te ruiken is op je gezicht.

Wat voor mij vooral wennen was is dat dit een masker is dat niet zoals andere maskers zal opdrogen en hard zo worden. Wel trekt het goed in en merkte toen ik er tegen aan ging met mijn vingers om te voelen of het droog was, dat het ook niet plakt. Wel zie je een zachte grijze gloed over je gezicht bij dit masker.

Wat is de eindconclusie?

Wat me is opgevallen, na het gebruik van beide producten, is dat mijn huid na het gebruik enorm zacht en verzorgd aanvoelt. Dit ervaar ik maar zelden, vooral na maskers… En geloof me, ik heb een hoop maskers kunnen testen in mijn jarenlange blog carrière.

Na het lezen van dit artikel kun je denk ik al wel raden wat ik van de producten vind? De producten hebben me echt enorm verrast kan ik je vertellen, vooral omdat ik al zoveel getest heb en er maar weinig producten waren in deze categorie die echt werken en doen wat ze beloven.

Leuk Dais, maar waar kan ik de producten vinden?

Mocht je specifiek de peels willen proberen? Hier vind je het masker en hier het serum.

Je kan Mádara krijgen bij de volgende winkel/webshops:

Ben jij al bekend met de Mádara Peel producten?

Dit is Mádara:
(Bron: website Mádara)

De natuur is een genereuze bron van schoonheidsingrediënten’.

Van revitaliserend berkenwater tot bessenzaden boordevol omegavetzuren, aromatische kruiden en zelfs paddenstoelen.

Met behulp van geavanceerde technologie raffineren we de grondstoffen uit de natuur tot biologisch actieve stoffen. Die verwerken we vervolgens in zuivere formules die bewezen resultaten opleveren

De oprichters

MÁDARA is in 2006 opgericht door vier Letse vrouwen en is sindsdien uitgegroeid tot een team van meer dan 150 professionals die allemaal dezelfde visie hebben, maar wel uit heel verschillende velden komen – van wetenschap en productontwikkeling tot marketing en design.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jolanda
1 jaar geleden

Beiden klinken echt heerlijk!