6 maanden ByVosje: Nog steeds happy?

De eerste 6 maanden van het jaar zitten er al weer op!

*Dit artikel bevat een persoonlijke mening en is niet gesponsoord/betaald door KeurigOnline*

Dat geldt dus ook voor de eerste 6 maanden van By Vosje! En mensen, wat is dat snel gegaan!

Vandaag ga ik met jullie doornemen hoe het gegaan is het eerste half jaar met de site en of ik nog steeds tevreden ben met alles?

Hoe is het gegaan met de hosting?

Zoals jullie weten host ik mijn site en domeinnaam bij KeurigOnline. De host die ook hun diensten levert aan onze atlete Dafne Schippers! En omdat zij en haar zus zo tevreden waren had ik zoiets van: Ja hier wil ik het ook wel proberen!

Dus zo geschiede! En na 6 maanden kan ik alleen maar zeggen en beamen dat ik zo blij ben met de stap die ik gemaakt heb om in zee te gaan met KeurigOnline! Mijn site draait 24/7 natuutlijk en wordt ook op de op diverse tijdstippen bezocht. En tot nu toe gaat het super! Nog nooit problemen gehad, wat echt superfijn is vooral als je een informatief blog hebt zoals ik met By Vosje heb.

En hoe zit het met de service dan?

Ook dat is helemaal super! Vooral met het gedoe rondom de AVG wet, hebben ze bij KeurigOnline bewezen dat het toppers zijn! Ik had heel vanzelfsprekend via het contactformulier over het AVG gebeuren een vraag gesteld en binnen een uur nadat ik de vraag gesteld had was alles helemaal geregeld! En de jongen/man die mij via de mail geholpen heeft, heeft mij echt super geholpen. Alle vragen netjes beantwoord en bij elke vraag die ik stelde werd er netjes antwoord gegeven.

Ik vind het persoonlijk heel fijn dat ik een webhost heb die ook mensen in dienst hebben die klaar staan voor de klanten.

Maar ook toen ik laatst iets over mijn schuifruimte heenzat.. Ik kreeg netjes een mail dat ik over mijn limiet zat en dat er geen consequenties aan. Ik heb wat opgeruimd en kan weer even vooruit op de site met mijn geheugen!
Dit was overigens heel makkelijk door de hulp die KeurigOnline bied op de hun site!

Kortom: ik ben nog steeds onwijs tevreden met Keurig online en blijf er zeker nog vele jaren klant! Want een service als deze kom je niet vaak tegen! En ik ben kritisch hoor 😉

7 reacties Voeg de jouwe toe
    1. Die ken ik dan niet 🙂 Altijd fijn als je host bevalt 🙂 Heb dat niet gehad in het verleden dus was wel heel kritisch nu hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *