Golden hour met My Jewellery

Sieraden, niet meer uit het dagelijkse beeld weg te denken! Vandaag heb ik My Jewellery weer in de spotlight! Lees je weer mee?

Wie mij langer volgt weet dat ik al jaren fan ben van MJ! Zo draag ik de zwarte jurk met de sterretjes nog steeds met regelmaat!

En sinds ik in 2021 goud ben gaan waarderen door middel van mijn bril, ben ik ook meer gouden sieraden gaan dragen.

Grappig verhaal, want ik ben tot ongeveer m’n 20e allergisch geweest voor goud, blijkbaar ben ik erover heen gegroeid in m’n tienerjaren.

Ik vind goud altijd warmte toevoegen aan bijvoorbeeld een look of aan het gezicht ( dit zeg ik altijd als ik montuuradvies mag geven in de winkel). Zilver is mooi, maar vind het bij mezelf vooral heel koel overkomen, zodoende dat ik de overstap naar gouden sieraden ben gaan maken.

En laat My Jewellery een super mooie collectie hebben in zowel goud als zilver!

my jewellery x byvosje

De gouden oorbellen collectie van My Jewellery spreekt me de laatste tijd steeds meer aan, gezien ik mijn voorkomen op het werk moet hebben van mijn lipkleur en mijn sieraden ( geloof me, contactlensinstructies met een knaller van een glitter ooglook wil nog steeds niet zonder onder de glitters te zitten haha). En de GlamOpticien loves to shine, dus de meid ging dit keer voor een heerlie de peerlie glamour set gouden oorbellen, nou ja hangers!

Want goud en strassteentjes: dat schreeuwt gewoon mijn naam! Maar hoewel deze bling bling schreeuwen, vind ik deze oorbellen juist heel erg classy ogen. Classy Glamour, komt u maar!

The quality

De oorbellen komen zoals ik gewend ben heel mooi en stevig verpakt binnen. Je ziet gelijk met dit soort verpakkingen dat je echt het product ontvangen hebt wat je besteld hebt. Altijd heel fijn, want je ziet gelijk of het de bezorgreis goed heeft doorstaan.. Want… we all know hoe het er soms aan toe kan gaan in de bezorgbusjes.

De kwaliteit van de oorbellen voelt ook weer goed aan, zoals ik tot nu toe gewend ben van My Jewellery, ook zijn de oorbellen voorzien van een extra dopje aan de achterkant. Altijd ideaal, want die dingen hebben altijd net even wat meer grip.

Ook zijn de oorbellen gemaakt van premium stainless steel, dus verkleurt niet! Hoe fijn is dat!

How to wear?

Het leuke aan deze oorbellen is dat je ze op 2 manieren kan dragen!

Op de foto hieronder draag ik ze zoals je ze besteld.. Met beide hangers. Hierdoor krijg je een hele mooie sjieke uitstraling, bijna een luxury lifestyle look! And I love it!

my jewellery x byvosje

Maar mocht je geen zin hebben in de dubbele oorbel, dan kan je zo ok enkel dragen, dan gebruik je gewoon het extra dopje en dan heb je een hele andere look! Ook deze look geeft mij die luxury look.

my jewellery x byvosje

De oorbellen voelen echt onwijs licht qua dragen, wat ik persoonlijk echt heel prettig vind. Vooral omdat dit best wel lange exemplaren zijn. Hoe vervelend zou het dan zijn als je loodzware oorbellen zou moeten dragen de hele dag?! Nou dan echt mij niet bellen hoor!

What about the moneyssss?

Ik hoor jullie denken: Ja leuk Dais, die luxury look, maar kost me dat dan ook een orgaan?

Nee gelukkig niet! Deze fantastische oorbelllen zijn maar €19,99, wat ik zelf echt een hele goede prijs vind voor de oorbellen, gezien het materiaal wat er voor gebruikt is ook!

Mocht je de oorbellen direct willen shoppen? Dan heb kan je ze hier vinden! En ben jij toch team zilver? Deze oorbellen zijn er ook in het zilver..

Ennnnneeeee psssttt… er is ook waanzinnige sale bij My Jewellery.. Dus doe jezelf een plezier en gun jezelf die leuke nieuwe outfit bij deze fantastische oorbellen 😀

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties