My Jewellery: Hip & Trendy

My Jewellery, hip & trendy, wie kent het niet? Een van Nederlands bekendste webshops! Ik mocht er wat bestellen en laat jullie vandaag zien wat!

Een paar weken geleden mocht ik een aantal dingen bestellen bij My Jewellery. Hoe tof is dat!

En het was onwijs lastig iets te kiezen, want alles is zoooooo leuk! Geloof me, ik heb zoveel in mijn mandje gehad en er weer uitgegooid en weer toegevoegd..

Uiteindelijk ben ik er in geslaagd om een leuke outfit te scoren!

De Outfit

Ik koos voor een onwijs leuk zwart jurkje met een sterretjespatroon. Hier viel mijn oog als eerste op toen ik tussen de jurkjes keek. Het is een leuke overslag jurk. Met de rits aan de zijkant krijg je deze beauty gemakkelijk aan en het zit echt heerlijk! De mouwen vind ik ook echt een leuk detail aan de jurk. Oftewel ik ben helemaal weg van dit design!

Het advies op de site was om een maatje groter te nemen. Dit heb ik niet gedaan, omdat ik nogal eens schommel met mijn gewicht en ik dan vaak kan gaan zwemmen in een maat groter. En de fit zit perfect! De XS staat gelijk aan 34 en dat is voor mij top!

Om de outfit compleet te maken bestelde ik er ook nog een goede panty bij, deze gaan bij mij vaak snel kapot door laders en 40 denier is hier heel slecht te krijgen, dus ik nam de proef op de som en wilde die van My Jewellery eens proberen. En met succes! Want wat zit deze fijn! En wat ik ook fijn vind is dat de kwaliteit ook goed is! Ik loop en zit regelmatig op school en op het werk, dus trek hem regelmatig even goed ( panty`s zakken toch wel iets af ) en ondanks dat blijft ie mooi en komen er geen ladders in. Ze zijn wellicht iets prijziger dan normaal, maar absoluut het geld waard als je het mij vraagt.

The Jewellery

My Jewellery staat vooral bekend om de sieraden, dus die kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in een toffe outfit. Dus uiteraard bestelde ik ook een aantal sieraden: een ketting en 2 paar oorbellen.

Ik wilde eigenlijk wel een set sieraden die perfect zouden matchen bij de jurk, dus ik koos voor een ketting met sterretjes met bijbehorende oorbellen. Ook koos ik voor een paar palmboompjes om het zomerse gevoel er een beetje in te houden. Want ja, met de Nederlandse zomers van tegenwoordig.. moet je zelf de zomer maar in de bol halen.

Omdat ik veelal zilver draag, was de keuze voor de sieraden voor mij makkelijk gemaakt, ik koos voor alle drie de items zilver.

Ook de kwaliteit van de sieraden is echt top! Ik slaap er mee, ik douche er mee en het blijft mooi. Ik wist wel dat het goed spul zou zijn, maar dat de kwaliteit van de sieraden zo goed zou zijn had ik niet verwacht!

About My Jewellery

Wat ik zo leuk vind aan My Jewellery, is dat ze hun eigen visie hebben en elke keer weer een collectie weten uit te brengen die geheel in de My Jewellery style is, maar toch ook wel met de trends mee gaan. Hiermee bereiken ze dus een breed publiek van alle leeftijden.

My Jewellery: Hip & Trendy? Ja! De toppers die werken @ My Jewellery weten er elke keer wat tofs van te maken en het mooie is dat dit mooie bedrijf ook nog eens van Nederlandse bodem is!

En ja, je betaald een stukje meer dan bij bijvoorbeeld een Primark, maar de kwaliteit is ook stukken beter. Je krijgt dus echt meer waar voor je geld als je besteld of koopt bij My Jewellery.

Het leuke is dat ze dus ook fysieke winkels hebben. Dus mocht je niet van online shoppen houden, dan kan je ook altijd kijken waar je een winkel in de buurt hebt zitten. Hier zit er een in Groningen, dus voor mij is de locatie ideaal. Maar er is vast ook een winkel bij jou in de buurt waar je terecht kan voor de leukste fashion, accessoires en sieraden!

Anyhowsssss… Er is nu een mooie sale @ My Jewellery, dus mocht je nog op zoek zijn naar leuke items voor bijvoorbeeld de feestdagen? Sla dan nu je slag zou ik zeggen! Want je gaat er absoluut geen spijt van krijgen!

Ik ga zeker vaker bestellen en/of langs bij My Jewellery!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties