Disclaimer byvosje.nl & Vosje VlogtDisclaimer byvosje.nl & Vosje Vlogt

Afbeeldingen en teksten

De afbeeldingen en teksten die op www.byvosje.nl staan mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de oprichtster van  www.byvosje.nl. Wanneer afbeeldingen en teksten eenmaal op de site staan mogen deze niet niet zomaar zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden.

Reviews

byvosje.nl & Vosje Vlogt krijgt materiaal toegestuurd voor een review. Ik koop soms ook zelf producten of diensten waar ik een review over schrijf. Een review schrijf ik  ten alle tijden vanuit mijn eigen mening. Ik geef dan eerlijk oordeel over het product/ de dienst. Ook wanneer ik er iets minder over te spreken ben.

Youtube

In mijn video’s maak ik gebruik van de De SocialCode voor Youtubers om transpitantie in mijn video’s te waarborgen. Zowel op mijn gewone kanaal als mijn vlogkanaal.

Gesponsorde blogs

Gesponsorde blogs worden door bedrijven betaald. Ik zet altijd onderaan een blog of dit het geval is. Dit is verplicht. Omdat de site groeit en dit extra kosten met zich mee brengt, schrijf ik ook gesponsorde blogs. Ik probeer deze blogs wel altijd interessant te maken voor de lezer. Het onderwerp van de gesponsorde blogs sluit aan bij de site.

Affiliate

Ik maak gebruik van affiliate links op mijn site.  Als je via mijn site naar die site gaat en hier producten koopt, krijg ik een een commissie van het product. Ik zal dit ook altijd vermelden in mijn blogs en video’s. Evenals mijn gastbloggers dit zullen vermelden.

GiveAway/Winactie

Alle producten die ik nu en in de toekomst weg ga geven zullen ten alle tijden:

  • nieuw zijn
  • ongeopend zijn
  • geseald zijn

Let op:

Het kan voorkomen dat mijn gastbloggers samenwerkingen hebben. Ik, (Daisy) als eigenaresse van deze website, sta hierbuiten en ben dan ook niet verantwoordelijk voor de afspraken die daarin gemaakt worden en de communicatie onderling. Deze verantwoording ligt bij de gastblogger.