Wie is By Vosje?

Wie is het gezicht achter By Vosje?

Na een jaar goed actief te zijn geweest op D.Beauty werd het tijd voor een nieuwe avontuur: By Vosje!

Over Daisy

In 2014 begon ik op D.Beauty en in 2018 maakte ik de overstap naar By Vosje. Puur omdat ik op dit blog meer deed dan alleen maar schrijven over beauty. Weliswaar verdween dat een beetje en breng ik nu mijn blog weer een beetje terug naar de basis. Door meer over beauty te schrijven.

In het dagelijkse leven ben ik Opticien in opleiding en een echte levensgenieter! I’m a typical Dutchie die gek is op kaas in combinatie met een heerlijke zoete witte wijn, graag klaagt over het OV en graag op pad is!

Mijn blog/ YouTube kanaal gaat over alles op het gebied van:

Beauty, met een combinatie van shoplogs en vlogs. Ben je al geabonneerd op mijn kanaal?

Kortom Beauty and Lifestyle. De basis ligt bij low budget, maar omdat niet iedereen even fan is van bijvoorbeeld make-up van goedkope winkels heb ik mijn niche uitgebreid naar ook wat duurdere items.

Een platform voor elk wat wils en voor ieders portemonnee.

2.7 3 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Femke Hoekstra
5 jaren geleden

Beste ByVosje, Wat schrijf jij leuke artikelen! Ik zou je hier daarom graag ook een vraag over willen stellen. Ik stuur deze mail namens Studentendrukwerk.nl. Studentendrukwerk is een online copyshop waar studenten en niet-studenten terecht kunnen voor al hun drukwerk zoals scripties, boeken, verslagen en andere documenten en sinds kort ook bierviltjes. De reden dat ik je deze mail stuur is omdat ik mij afvroeg of het je leuk lijkt om op een ludieke manier een samenwerking tot stand te brengen. Wellicht vinden de bezoekers van jouw website het leuk om eigen gemaakte bierviltjes te gebruiken bij bijvoorbeeld een borrel… Lees verder »