KeurigOnline: Hoe bevalt mijn webhost?

Oke, ik postte laatst al hoe ik het bloggen met WordPress ervaar. Nu is het de beurt aan mijn hosting.

Ik ben in december gaan rondkijken wat ik het beste kon kiezen op het gebied van een alles in 1 pakket. Dus met domein naam. Uiteraard met WordPress mogelijkheid.

Dit artikel bevat GEEN samenwerking en ik betaal mijn host gewoon zelf.

Ik heb eerder een site gehad maar was toen niet tevreden over de aanbieder waar ik zat en ben dit keer gaan kijken naar een bedrijf wat goede reviews had. En dus kwam ik uit bij KeurigOnline. Deze draait zelfs de website van Daphne Schippers ( die bekende nederlandse sportster ). Toen ik las dat onder andere zij tevreden was en ik Jan er naar heb laten kijken omdat hij in het verleden wel eens website bouwde voor anderen.

Zo gezegd zo gedaan en zo kwam we beide tot de conclusie dat we mijn domein en site willen gaan hosten onder KeurigOnline!

Nog een voordeel is dat ze in de stad Groningen zitten, dus als er een keer wat is en ik ben in de buurt kan ik ook even langsgaan als het nodig is en ze me zo kunnen helpen. Niet dat het nodig zou zijn hoor, maar je weet het maar nooit.

Ik had via internet een kortingscode gevonden en ik heb nu het eerste jaar 50% korting gekregen op mijn totaal pakket, maar na dat jaar betaal ik heus niet de hoofdprijs en blijft het voor mij voorlopig leuk en haalbaar om deze site in de lucht te houden zolang ik nog steeds niet mega groot ben. Uiteraard kan je altijd je pakket aanpassen wanneer je dat nodig acht.

En hoe bevalt dat dan?

Ik zit nu ondertussen een kleine 1,5 a 2 maand bij KeurigOnline. Ik moet zeggen dat ik nog geen last gehad heb van storingen of dat de site het niet deed. Ook heb ik niks te klagen over de snelheid en werken de mailsystemen ook helemaal top! Zowel de webmail als de versie in outlook!

Zijn jullie al bekend met KeurigOnline?

Ik kreeg het eerst niet voor elkaar om mijn info@ in outlook te krijgen. Maar door een duidelijke geschreven uitleg op hun site is het mij toch gelukt om het allemaal goed in te stellen!

Ik ben echt onwijs blij dat ik gekozen heb met KeurigOnline. En hoop ook dat ik niet hoef te veranderen als ik stukken groter ben in de toekomst. Maar dat zien we tegen die tijd wel weer!

Eén reactie Voeg de jouwe toe
  1. Interessant om te lezen! Zelf zit ik bij Sohosted. Ik betaal alleen voor het ‘doorverwijzen’, want de hosting blijft nog bij blogger.com. Als ik later mijn blog wél helemaal door hen laat hosten, krijg ik geloof ik wel 50GB aan ruimte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *