Affect Exciting Lashes Mascara

Vandaag hebben we weer eens een mascara in de review! Namelijk de Affect Exciting Lashes Volume Mascara.

Ik was al bekend met de mascara’s van Affect, dus onwijs benieuwd naar deze ook.

affect mascara byvosje

Doordat ik door de week bjina dagelijks mascara draag, vliegen deze er bij mij doorheen als water. Dus deze mascara kwam als geroepen. Want mijn toen huidige mascara was iet veel meer en zat al 2e maand gebruik.. dus die was zo’n beetje bijna toe aan vervanging.

Het product

Allereerst: dierproefvrij! Dit vind ik zelf erg belangrijk! Helaas niet vegan, voor de vegans onder ons. Ik persoonlijk ben geen vegan, dus voor mij is het dus geen probleem dat de mascara niet vegan is.

De verpakking is eigenlijk zoals ik het gewend ben van Affect echt heel erg plain. Geen poespas, zoals jullie weten hou ik daar wel van. Want zoals ik altijd zeg, een luxe uitstraling zegt niks over het uiteindelijke resultaat.

Ondanks het simpele, vind ik toch dat het wel een beetje luxe oogt.

Hoewe het een volume mascara is, is het bij mij met mijn lange wimpers altijd een uitdaging om dit effect te krijgen. Vaak lukt dat met een mascara ook niet. Dus daar test ik dan ook niet standaard op.

affect mascara byvosje

De mascara heeft een zwarte kleur, tja meer kan ik er niet van maken haha. Ik draag dan ook alleen maar zwarte mascara’s. Hij houdt zich zelfs met het warme weer van de afgelopen tijd enorm goed. Ook met mijn gevoelige ogen was het geen probleem om deze te dragen.

Verder zie je ook wel op de foto, dat ik deze voor de volume niet hoef te kopen.. Persoonlijk doet de mascara niet heel veel voor mij. Ik heb mascara’s die meer doen..

Ook het verwijderen van de mascara aan het einde van de dag is geen enkel probleem. Hij laat zich dan ook makkelijk van de wimpers halen.

Ook tijdens het werk houdt deze vriendin zich prima… Ik heb weinig contactlensinstructies gedaan, dus die test heb ik niet kunnen doen. Maar ik sta wel in de airco etc., maar ook dan is het een toppertje!

De borstel

Ja ja, ook het borsteltje komt er dit keer niet onderuit… Ook het borsteltje speelt een belangrijke rol in de review. Het speelt zelfs zo’n rol, dat het kan betekenen dat ik hem niet weer zou kopen, ookal vind ik een mascara nog zo fijn.

affect mascara byvosje

Ik zal direct eerlijk zijn: dit borsteltje is voor mij echt een no go. Ik heb al vaker mascara’s gehad met zo’n systeem, maar ik kan er niet mee overweg.. Door de verschillende kanten pak ik altijd de verkeerde en ga ik me zodanig irriteren aan het borsteltje, dat ik hem het liefste direct de kliko in smijt.. Oftewel ik werd niet heel vrolijk van dit borsteltje, maar dat mocht duidelijk zijn… Ondanks dat heb ik wel stug volgehouden en ben ik elke keer de ergernis aangegaan voor jullie, om zo een goede en eerlijke review te kunnen maken.

Kan ik hem aanraden?

Even los van het borsteltje? Ik weet het niet…. Voor mij persoonlijk doet ie qua volume niet veel… Het borsteltje is echt een persoonlijk iets hoor. Mocht jij dit wel fijn vinden of het niet uitmaken welk borsteltje je mascara heeft en niet zo van de goedkope mascara’s zijn? Dan is dit voor jou wellicht een optie.

De Affect Exciting Lashes Volume Mascara kost 14,50 euro! Onder andere te koop bij Pink Avenue.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties