Augustus: elke dag een blogpost: hoe ging het?

Het zal jullie niet ontgaan zijn, elke dag een post in augustus.

Helaas is het niet gelukt om echt elke dag wat te posten, maar dat kwam meer dat er wat dingen tussendoor kwamen die echt voorrang hadden.

Wel is het onwijs goed bevallen en ga ik dit zeker doorzetten!
Ik ga in ieder geval van maandag tot vrijdag artikelen online zetten.

En de weekenden? Mocht ik wat hebben wat ik echt moet delen met jullie, dan komt er in het weekend ook wat online. Dus mocht je dit niet willen missen? Dan zou ik gewoon even deze site in de gaten houden!

Mochten jullie nog dingen terug willen zien hier op de site? Laat dat dan ook even weten!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lodi
2 jaren geleden

Ik vind het knap hoor als je elke dag een post kan plaatsen. Ik volg meer bloggers die dit doen, maar ik merk dat ik met die 3-4 blogs van mij het wel genoeg vind. Vooral met dat mooie weer in Augustus, toen moest ik er er echt toe zetten om aan de computer te gaan zitten.

Tatiana
2 jaren geleden

Ik vind het knap als het lukt om elke dag te posten. In het begin van mijn blog deed ik het ook. Maar daarnaast heb ik het prive nu ook zo druk dat ik dat niet meer red. Nu blog ik alleen nog ma-wo-vrij dag. En dat vind ik al pittig. Petje af!

kiki hasselton
2 jaren geleden

ik vind het sowieso al knap. ik red dat echt niet. Te weinig uren in een dag zeg maar 😉