Badpakken voor oude dames? Deze niet!

Summer is coming, ondanks al die stormen, dus het leek mij een leuk idee om eens wat summer fave’s te delen! Ik ga het hebben over badpakken!

Waar ik vroeger fan was van bikini’s, vind ik dat tegenwoordig niet heel fijn meer om te dragen. Bereik over ongeveer een week de 30, dus vind mezelf er ook te oud voor worden.

In mijn zoektocht naar het perfecte badpak ben ik er achter gekomen dat het fenomeen badpak niet meer is weggelegd voor de “oudere dame”. Tegenwoordig zijn er heel veel modellen te vinden die vrij bloot zijn πŸ˜‰

Wanneer ik weer eens een rondje doe over het net, kijk ik op diverse website. Een van de webwinkels die ik graag bezoek voor het vinden van badkleding is OTTO. Mijn ouders bestelden vroeger wel eens bij deze webwinkel, dus deze online shop is voor mij dus bekend terrein.

Hoe vind ik het juiste badpak?

Dat is helemaal niet zo heel moeilijk. Als je via het menu badmode naar Badpakken gaat krijg je tal van opties om jouw zoektocht makkelijker te maken. Het eerste wat ik doe is selecteren op maat πŸ˜‰ Wel zo handig met de zomer in aantocht πŸ˜‰ Zou flink balen zijn als je een leuke ziet, die er niet meer in je maat is.

Kind kan de was doen zullen we maar zeggen.

Heb je wat inspiratie voor ons?

Ja zeker heb ik inspiratie voor jullie. Het is wel allemaal zwart, maar hΓ©.. Dat kan altijd en is dus tijdloos!

  1. Dit is de meest “blote” variant die ik super leuk vind! Zoals je ziet is hier niks oudbolligs aan! Ik vind vooral de versiering bij onder de boobs wel heel leuk gedaan.
Bron: OTTO Β©

2. Deze is wat meer bescheiden, maar alsnog heel leuk en speels door het werkje dat is toegevoegd. Ik vind vooral het gedeelte bij de buik erg leuk. Vandaar dat dit ook een van de favorieten is!

Bron: OTTO Β©

3. Hou je niet zo van versiering op je swimsuit? Geen probleem, dit model heeft een leuke zwart/witte print. Ook dit is weer een model dat iedereen wel kan hebben en dat net iets meer heeft dan het standaard saaie zwarte badpak πŸ™‚

Bron: OTTO Β©

4. Ook dit model vind ik echt superleuk! Het stipjes patroon vind ik echt geweldig! Dus ook dit badpak kon niet ontbreken in de inspiratielijst! Dat gerimpelde van de stof komt ook hier weer terug, net als in foto 2. Blijkbaar heb ik daar een zwakte punt gevonden voor mezelf qua stijl hihi.

Bron: OTTO Β©

Je merkt het al wel een beetje, ik ben zelf helemaal fan geworden na dit artikel van 2 & 4.

Het leuke aan een badpak is, doe er een leuk jeans shortje onder of een leuk jeansrokje en je hebt een outfitje waar je zo mee op het terras kunt gaan zitten om een drankje te doen!

Wat vinden jullie van de badpakken? Heb jij er ook een of ben je meer van de bikini?

1.5 2 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

14 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chantal
4 jaren geleden

Ik ga zelf nog steeds liever voor een bikini. Een badpak gaat altijd zo schuren en wordt vreselijk warm in de zon. Zelf ben ik de 30 al gepasseerd en ik denk dat het gewoon moet kunnen. Ik heb ook wel 1 badpak liggen hoor om het uit te proberen zeg maar. Maar nee het voelt niet lekker.

Jasmina
4 jaren geleden

Wow,prachtig zijn deze! Ik heb zelf een badpak met zo een soort rokje er aan…

Lauressa
Lauressa
4 jaren geleden

Mooie badpakken, vooral die eerste is echt cool! Ik heb er zelf geen, want ik vind het in een badpak zo jammer dat m’n buik niet bruin wordt, haha

Saskia
3 jaren geleden

hier 45 πŸ™‚ En ondanks mijn rolletjes trek ik nog gewoon een bikini aan. Alhoewel, nu ik deze badpakken zo zie, zou het een mooi alternatief kunnen zijn πŸ™‚

girls-things
3 jaren geleden

Ik heb zelf ook twee badpakken. moet zeggen dat ik mijn bikini’s eerder draag, haha.

Mitchel
3 jaren geleden

Uhm, als man mag ik hier misschien niet al te veel over zeggen, want ik wil uiteraard niemand kwetsen. Ik vind het vooral belangrijk dat een vrouw over het strand in bikini of badpak durft te lopen.

Marsha
3 jaren geleden

Tegenwoordig zie ik mijzelf liever in een badpak, dat voelt toch wat fijner. En deze zien er ook echt superleuk uit!

Sherry
Sherry
3 jaren geleden

Wat een mooie badpakkken. Nummer 2 vind ik het mooiste.

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Ik draag bikini’s eh met mijn 45 haha en jij vindt jezelf er met 30 te oud voor?! πŸ™‚ maar een mooie badpak is ook zeker leuk.

Elles
3 jaren geleden

Dat zijn stuk voor stuk erg leuke badpakken! Die wil ik ook wel in mijn kledingkast willen!
Liefs,
Elles

hippiemeisje
3 jaren geleden

Ik wist niet dat badpakken voor oude dames waren. ik voel me er zelf alleszins ook veel comfortabeler in. Ik heb er een dat meer ene jurkje is, vind ik nog fijner. Ik voel me eenvoudig gezegd niet zo gemakkelijk als ik met te veel bloot loop. πŸ˜‰