Cadeautips voor de kerst

Dit is de week dat je het beste nog kan shoppen voor de kerst! Vandaag deel ik weer wat cadeautips met jullie!

Sieraden

Sieraden zijn altijd een goed idee. Zeker met de kerst! Ik liet jullie laatst al de sieraden van DRKS zien. DRKS verkoopt mooie items die zich ook prima uitlenen als gift voor de feestdagen! Wie geef jij een mooie stuk van DRKS cadeau?

Nails on fleek

Ook mooie nagels zijn met de feestdagen onmisbaar! En om het je gemakkelijker te maken is het peel off systeem van Meanail Paris ideaal!
Ik schreef er een artikel over waar ik 3 mooie kleuren liet zien voor de feestdagen!

Ervaar de kracht van Obsidiaan

Bron foto: ByNature Bottles

Wie mij langer volgt weet dat ik fan ben van edelstenen. Je ziet steeds vaker flessen voorbij komen waar een edelsteen in zit. ByNature Bottles heeft een mooie collectie edelstenen op hun site staan, met elk een eigen werking.
Ik ben zelf obsesed met de steen Obsidiaan. Welke steen spreekt jou het meeste aan?

Een goede planning

Is het halve werk! En geloof me, dat is ook echt zo. Het liefste werk ik met een planner die ongedateerd is! Zo kan je op elke gewenst moment beginnen met plannen. Mijn lifesaver is de ongedateerde LGTDTY Planner!
Voor welke planner ga jij?

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
SanneWendy Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Wendy
Gast
Wendy

Zo’n fles met steen lijkt me echt iedeaal, maar welke ik zou kiezen? Ik moet me er eerst in verdiepen.

Sanne
Gast

Oh er zitten leuke dingen tussen. Sieraden doen het altijd goed. Ik vind kerstcadeaus altijd moeilijker dan een verjaardag.