CATRICE || Inspiration Flash Environment Day

REIMAGINE. RECREATE. RESTORE. Op 5 juni is het World Environment Day! Sinds 1974 moedigen de Verenigde Naties met deze dag milieubewustwording aan en stimuleren ze acties om ons milieu te beschermen. Dit jaar is het thema ‘Ecosystem Restoration’, wat vele vormen aanneemt: het planten van bomen, vergroening van steden, tuinen verwilderen, eetpatronen veranderen of het opschonen van rivieren en kusten. Het is aan ons om weer vrede te sluiten met de natuur! Op welke
manier help jij mee aan #GenerationRestoration?

Ook CATRICE vindt dat de natuur ons belangrijkste bezit is en werkt daarom voortdurend aan haar assortiment. Wil je een bewustere keuze maken wanneer je je make-up uitkiest? Zoek dan het Clean Beauty logo op de producten van CATRICE. Trouw aan het motto: be worry-free!

De Clean Beauty producten van CATRICE bevatten…

  • volledig onschadelijke ingrediënten (er worden onder andere geen PEG’s, parabenen, vluchtige siliconen, microplastics, bepaalde kleurstoffen gebruikt),
  • bij voorkeur geen dierlijke ingrediënten.
  • een hoog aandeel natuurlijke stoffen, zo min mogelijk ingrediënten en ondersteunen de duurzame teelt van palmolie en zijn derivaten (indien een product palmolie bevat).

#NOFILTER

Clean ID Insta-Bright Serum Primer – €5,99

Een supernatuurlijke, frisse glow met een zijdezacht effect op de huid. De primer is parfumvrij, niet comedogeen en geschikt voor de gevoelige
huid. Én bestaat voor 98% aan natuurlijk ingrediënten!

LOOK ME IN THE EYES

The Nude Mauve Collection Eyeshadow Palette 010 – €4,99
Fill & Fix Waxy Brow Pen Waterproof 030 – €3,59

Zorg dat alle aandacht naar je ogen gaat, dankzij de negen vegan, hooggepigmenteerde, superzachte poeder oogschaduwen in mauveen nude tinten. Gecombineerd met prachtige wenkbrauwen die gemakkelijk gecreëerd kunnen worden dankzij de zachte, wasachtige textuur van de vegan waterproof wenkbrauwpen, kan niemand zijn ogen meer van je afhouden.

HI, AFRICAN BEAUTY!

Oil-Control Matt Fixing Spray – €4,99

Bye bye poriën en ongewenste glans dankzij het beautyingrediënt Evermat™ van Sederma, dat gemaakt is van Afrikaanse boomschors. Daarnaast is de spray hydraterend en vegan!

POWER COUPLE

Power Full 5 Glossy Lip Oil 040 – €3,99

De vier voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en amandel in combinatie met hyaluronzuur in deze vegan lipolie zorgen voor stralende en verzorgde lippen.

GLOW BABY!

Cheek Lover Oil-Infused Blush – 010 €4,99

Deze vegan blush laat het gezicht niet alleen stralen met ultrafijne, gouden glitterdeeltjes, maar voedt haar ook dankzij het toegevoegde oliecomplex
met hibiscus.0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice
Felice
2 jaren geleden

het is fijn dat de mkers van make-up zich meer gaan bekommeren om het milleu!

Frederique
Frederique
2 jaren geleden

Mooi om te zien dat een bewuste keuze niet gepaard gaat met torenhoge prijzen. Er is geen excuus om er geen rekening mee te houden meer.

Tessa
2 jaren geleden

Ik vind het fijn om te lezen dat Catrice zo betrokken is bij het milieu