CHRISTIAN FAYE DUO Wingliner Stamp

Wings maken, ik vind het vreselijk! En kan het ook niet, maar gelukkig is er de CHRISTIAN FAYE DUO Wingliner Stamp!

Toen ik dit product opgestuurd kreeg, sprong ik toch wel een gat in de lucht hoor, want uit de losse pols een wing maken vind ik hell on earth hoor! Ik kan altijd eerst de hele huid rood wrijven van het schoonmaken, omdat de wing weer eens mislukt is..

 Christian Faye DUO Wingliner Stamp By Vosje

Deze duo stamp heeft 2 kanten, als een duo dus. Je hebt een linker staart en je hebt een rechter staart. Het staat allemaal heel duidelijk aangegeven, dus je kan er eigenlijk niet fout mee gaan.

In het begin moest ik wel even m’n draai vinden met deze stamp. De eerste paar staartjes zijn dan ook verdwenen in mijn wattenschijfje haha, maar nu ik het onder de knie heb, ben ik voor werk dagen zoveel sneller klaar met mijn ooglook!

Ik geef namelijk contactlens instructies, iets wat ik super leuk vind om te doen. En om mijn oog happy te houden, gebruik ik zelf ook een contactlens. Uiteraard haal ik die uit vloeistof, dus tranen geblazen hoor haha. Je kan je dus voorstellen dat ik dan geen hele oogschaduwlooks maak als ik ga werken.

Het is een heel makkelijk principe, je zet de stamp op de buitenste ooghoeken en met een beetje oefening dus, krijg je perfecte staartjes! Vervolgens trek je met een eyeliner de lijn door tot je binnenste ooghoeken, “kleur” je het geheel verder in en klaar!

 Christian Faye DUO Wingliner Stamp By Vosje

Oke, het is wel een hele dikke eyeliner geworden op mijn hand haha, maar ik wilde gewoon even laten zien hoe het principe zoals ik het hierboven beschreef in het echt dus werkt. En mocht je een dikkere liner wel mooi vinden, Go You! Bij sommige vind ik een wat dikker lijntje eyeliner echt prachtig!

Zoals je kan zien heb ik 2 verschillende looks gemaakt met de eyeliner. Beide werklooks, maar de look met oogschaduw was op koopzondag, toen ik eigenlijk wel wist dat er geen contactlens instructies zouden zijn die dag.

 Christian Faye DUO Wingliner Stamp By Vosje
 Christian Faye DUO Wingliner Stamp By Vosje

Zoals je kan zien gaat mijn voorkeur uit naar een dunner lijntje op de randen, maar dat is dus echt heel persoonlijk. Maar je ziet dus dat je heel veel kanten op kan met de  Christian Faye DUO Wingliner Stamp!

Kortom, je kan je wel voorstellen dat ik onwijs fan ben geworden van dit fantastische product! Dit scheelt mij letterlijk zooooooo veel tijd in de ochtenden! Ik kan dit product dus echt aanraden als je hetzelfde probleem hebt als mij qua wings zetten!

Mocht je de Christian Faye DUO Wingliner Stamp nou ook willen proberen? Hij kost €17,95, je doet er echt heel zuinig mee als je het eenmaal doorhebt en je kan hem onder andere online vinden op Bransus, een van de verdeelpunten van Christian Faye!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties