De perfecte party boots!

Holiday season is coming! Dus dat betekent dat we weer heerlijk mogen shoppen! Maak je look af met een paar party boots! Vandaag deel ik een paar leuke beauties met jullie!

Sinds ik de biker boots een klein jaar geleden heb ontdekt door lief vriendinnetje Bertina, was het eindelijk een keer tijd om zelf ook eens voor een leuk paar te gaan! En de afgelopen weken ben ik er achter gekomen dat ze wel echt gaaf staan onder een party outfit! Ideaal want de feestdagen komen er aan!

Let’s get inspired!

omoda x byvosje
© Instagram byvosje.nl

Zoals je op bovenstaande foto kan zien, passen deze biker boots perfect bij de outfit!

Party Leatherlook boots by Tommy

boots  x omoda x by vosje
© Omoda

De eerste style inspo haal ik uit deze outfit met de onwijs toffe boots van Tommy Hilfiger. Wie mij langer volgt kon verwachten dat ik weer een paar schoenen van Tommy terug zou laten komen, het is en blijft toch een van m’n fave merken ever! We schreven al wel eerder over onze fave Tommy

De perfecte fit voor als je wel feestelijk voor de dag wilt komen, maar niet net zoals mij, een glamourpoes bent!

boots  x omoda x by vosje
© Omoda

Zoals je in de close-up foto kan zien, is het een subtiele boot, ideaal als je niet wil vallen! Het merk schreeuwt er niet van af zullen we maar zeggen. Er zit een goede stevige zool onder, waardoor je ze de hele dag zonder problemen comfortabel gaat kunnen dragen!

A bit out of the box met Scotch & Soda boots

Een merk wat ik ook vaker voorbij zie komen is S & S! Ik ben me eens gaan verdiepen en ook S & S heeft echt onwijs leuke boots in de collectie die echt perfect onder een feest fit kunnen hoor!

Een van de parels van Scotch & Soda vond ik in combinatie met deze gave look!

boots  x omoda x by vosje
© Omoda

Hoewel ik de sokken misschien in de kast zou laten liggen en zou kiezen voor een panty (tja, ik ben gewoon echt niet gemaakt voor deze sokken boven je schoenen trend). Ik krijg ook echt kerstvibes door de groene jurk op deze foto.

boots  x omoda x by vosje
© Omoda

Wat ik zelf altijd erg tof vind aan deze biker boots, is dat ze een onwijs simpele look hebben. Het zijn van die echte alleskunners, waardoor ze dus ook perfect aankunnen onder de fit met de feestdagen.

Ook onder deze boots zit een goede stevige zool, dus ook deze parels zul je de hele dag met plezier gaan dragen.

Tip Tip Tip

Uiteraard wil ik dit inspo artikel nog even afsluiten met een handige tip!

Op de eerste foto met mijn kerst outfit, draag ik ook onwijs toffe boots.

Mocht jij nou ook denken: Dais, je hebt me om, ik ga ook voor party boots! ? Loop ze van te voren in! Ik had de eerste paar dagen ietwat last van de hielen haha.. Ik draag ze ook tijdens het werk, dus ingelopen zijn ze ondertussen wel!
Geloof me, als je inderdaad zoals ik hierboven al zijn heel de dag comfortabel in je boots wilt lopen, loop ze even van te voren een aantal dagen in!

Ga jij dit jaar met de feestdagen ook voor een paar toffe Party Boots?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties