Esse Achtergronden – Wild Science

Esse Skincare – microbioom expert bij uitstek – heeft een belangwekkende nieuwe professionele behandeling ontwikkeld om de huid weer terug te brengen in haar natuurlijke ‘wilde’ staat. Het gaat om een wetenschappelijk skin-wellness programma, dat met behulp van biotechnologische technieken in de laboratoria van Esse is gecreëerd. Vooruitstrevende probiotische formules en biotechnologie worden ingezet om een transformatie van het huidmicrobioom te bewerkstelligen.

Waarom precies?

Gestript

In de afgelopen decennia hebben synthetische en chemische cosmetica in
toenemende mate het natuurlijke microbioom van de huid uit balans gebracht. Met name door het strippen, ofwel de huid ontdoen van haar natuurlijke vetten en bacteriën, is veel schade aangericht. Talg en bacteriën zijn juist essentieel voor de bescherming van de huid. De onbalans van het microbioom uit zich in steeds meer voorkomende huidproblemen als acné, eczeem en overgevoeligheid.

Balans

Bij Esse salonbehandelingen en huidverzorging wordt gebruik gemaakt van
hoogkwalitatieve probiotica, die in combinatie met de beste biologische ingrediënten het microbioom weer in balans brengen. De uitgekiende formules uit de Esse laboratoria zorgen ervoor dat de huid intens wordt gehydrateerd, verzacht en hernieuwd. Ook worden chronische ontstekingsreacties en huidveroudering afgeremd zonder het microbioom geweld aan te doen.

Transformatie

Nieuwste ontwikkeling bij Esse is het professionele Exclusion Mask dat wordt ingezet voor een optimale inwerking van de nieuw geformuleerde Probiotic Ampoule. Doordat het masker een zuurstofvrij milieu op de huid creëert, kunnen de miljarden bacteriën uit de Probiotic Ampoule veel beter op de huid koloniseren en vindt er een ware transformatie van het microbioom plaats. Zo komt de huid bij elke behandeling steeds meer in haar natuurlijke en oorspronkelijke ‘wilde’ staat. Dat wil zeggen dat de huid wordt bevolkt door goede bacteriën die geen ruimte laten aan schadelijke
microben. Het resultaat is een zuivere, egale en weerbare huid die functioneert zoals de natuur het heeft bedoeld.

Dit noemen we bij Esse ‘Wild Science’!

Voor meer informatie: esseskincare.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties