essence Out In The Wild oogschaduwpalette

Een tijd terug ontving ik de seizoensupdate van essence. Een van de items is het essence Out In The Wild oogschaduwpalette. Lezen jullie mee?

essence Out In The Wild by vosje

Alleen de lay-out vind ik al helemaal amazing met de 3D druppels op de rozenblaadjes. Ook het feit dat het roze is scoort al punten bij mij. Maar as usual zeg ik altijd: een mooie buienkant zegt niks over de inhoud!

essence Out In The Wild by vosje

Zoals je zit is de binnenkant vooral roze en nude tinten. Waar ik persoonlijk wel liefhebber van ben op de dagen dat ik werk. Hoewel ik steeds vaker uitpak, is een goed nude palette een must.

De swatches

Een review zonder swatches kan natuurlijk niet, dus die gooi ik jullie direct even om de oren:

essence Out In The Wild by vosje
Linker rij
essence Out In The Wild by vosje
Midelste rij
essence Out In The Wild by vosje
Rechter rij

Dat beloofd dus al veel goeds! Ik merk dat essence steeds beter wordt qua kwaliteit. Echt kuddo’s voor essence hoor!

De looks

Look linker rij
Look middelste rij

Helaas wat het niet heel erg lekker weer tijdens het maken an de looks toen ik ging werken. Het was enorm bewolkt. Maar goed, de kleuren zijn goed en duidelijk zichtbaar op de ogen.

De kleuren zijn goed op te bouwen als je een wat intensere look, maar voor een wat zachtere look werkt het ook prima. Er komt genoeg pigment van de matte kleuren af. Wel is het zo dat je bij sommige shimmers iets meer moeite moet doen om ze mooi op de oogleden te krijgen. Maar goed het is een blijft een budgetpalette he, dus don’t blame them.

Aanrader of skippen?

Jullie lazen het al een beetje, maar ik kan dit palette dus enorm aanraden! Het is een ideaal palette voor elke dag, maar ook voor feestje is dit palette zeker goed om te gebruiken!

Het essence Out In The Wild oogschaduwpalette is onder andere te koop bij Kruidvat voor € 6.99. Een prima prijs voor dit vulzijdige palette!

Ga jij dit palette ook proberen?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
5 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Dat ziet er goed uit

lindaschrijfthetop
1 jaar geleden

Wat een mooie verpakking, ik ben dol op roze. Ik vind de tinten ook mooi. Maar de middelste vind ik bij jou iets te veel. Zelf zou ik voor een iets zachtere tint gaan. Maar zo is het wel duidelijk hoe het er life uitziet.

henk
1 jaar geleden

Door de verpakking een ideaal cadeautje, en zo te lezen ook absoluut het geld waard.

rachel
1 jaar geleden

ik zeg aanrader!! wij hebben hem ook in huis en word door de dames flink gebruikt

Krystle/Batboy
1 jaar geleden

Ik ben wel onder de indruk ja! Houd ook van nude kleuren en als jij zo enthousiast bent, ben ik dat zeker ook. Ja, ik ga het proberen:)