Fall in lust with M.A.C Cosmetic’s new Love Me Liquid Lipcolour

Wat dacht je van een formule die net zo verliefd op jou is als jij op de formule?

Droge, schilferige lippen na het aanbrengen zijn verleden tijd!

Een vloeibare lippenstift die zo krachtig is verrijkt met conditionerende oliën, zoals het hoort bij een pittige kleur. Een lipkleur die een levendige uitdrukking van jouw authenticiteit onthult – zonder hydratatie op te offeren – zodat de lippen net zo comfortabel aanvoelen als jij in je eigen huid.

Word verliefd op de nieuwe Love Me Liquid Lipcolour – een sensuele, next-generation vloeibare lipkleur voor Love Me-lovers.

Hoe?

At first: een innovatieve 360-graden, op maat gemaakte, flexibele pijlpuntvormige applicator die de liplijn en de cupidoboog met snelheid, gemak en precisie aanbrengt, zodat jouw onberispelijke luxe kleur wordt afgestemd op de meest precieze contouren. “Ik hou er van dat je kan een scherpe rand creëren met behulp van de applicator ”, legt M · A · C directeur van Senior Artists Live Apelland uit.

Niet dat een een scherpe afwerking verplicht is natuurlijk: deze liefdevolle formule is ontworpen voor veelzijdigheid en het aanmoedigen van individualiteit: “Ik hou ervan om de randen met mijn vingers te verzachten voor een licht diffuus uiterlijk”, voegt Apelland toe.

Dan is er het al even geavanceerde, zachte gevoel van de gewichtloze formule, verzadigd in gladmakend en voedende arganolie, kokosolie, sheaboter, carnaubaboter, nauwelijks extract en komkommerextract met onze gepatenteerde TLC Lip Complex. Dit is een vloeibare lipkleur die dol is op lippen met hydraterende, balsemachtige voordelen achter zijn weelderige, volledige dekking satijnen finish voor lippen die er nog nooit zo goed hebben uitgezien of aan hebben gevoeld. “Love Me Liquid Lipcolour voelt als een totale innovatie in vergelijking met crèmeformules in het verleden, die vetter en instabieler aanvoelden, “ zegt M · A · C Directeur van Makeup Artistry Terry Barber. “Het glijdt verder met een zeer bevredigende hoeveelheid dekking en pigment en krijgt dan een duurzame finish, die er dik, zwoel en hyperluxe uitziet. “

Wat betreft dapperheid die lang meegaat, deze liefde is er om te blijven dankzij onze exclusieve ColourCling-technologie maakt gebruik van de kracht van een geavanceerd polymeer om 12 uur te dragen. Een andere reden om voor deze formule te vallen, is zijn mogelijkheid om op de lippen te blijven zitten zonder te bloeden, bevedering, vervaging of schilfering. “Het voelt als een traditionele lippenstift, maar dan met de blijvende kracht van een vloeistof ”, voegt Apelland toe. “Het voelt niet alsof je iets draagt, maar de kleur is dat wel indrukwekkend en dat geldt ook voor de duurzaamheid. “

Van dag tot nacht, van hoge impact tot subtiele vlek en alles daar tussen, Love Me Liquid Lipcolour lanceert dit voorjaar in 20 super verzadigde tinten rijke rode, gebrande sinaasappels, luxe paars en
flatterende roze tinten en nudes.

Nog meer verlangen? Verbaas jezelf over een nooit eerder vertoonde golf aan kleuren van Love Me Lipstick. Acht nieuwe oranje tinten geïnspireerd door de geliefde Lipstick-tinten Chili en Marrakesh zullen je lente zeker opfleuren en de vlammen van je selflove aanwakkeren.

Love Me always loves you back.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties