Glitter & Glamour met de kerst

Xmas is coming! En ondanks de huidige situatie met covid-19, kunnen we dit jaar de feestdagen niet overslaan! Hoe doe je dat beter met glitter & glamour?!

Naast een mooie make-uplook en een prachtig kapsel, kan voor de dames een een feestelijke outfit niet ontbreken tijdens de feestdagen.

Speciaal voor de feestdagen zocht ik op de website van mijn fave webshop OTTO een aantal leuke items uit om jullie alvast in de feeststemming te brengen en om zo wat inspiratie op te doen.

Bron Foto’s: OTTO©

We beginnen met een aantal jurkjes met een kort mouwtje. Ik vond een leuk jurkje met een glitterstofje, de tweede is toch ook korte mouw, alleen zitten die verstopt onder het jasje, met een leuk motiefje. Het 3e jurkje is er een met shimmery pailletjes. Echt heel tof ook zo met dat kant!

Mijn favoriet van de korte mouw is denk ik de 1e jurk!

Bron Foto’s: OTTO©

Ben je nou geen fan van korte mouwen? Wat ik me voor kan stellen met de kou buiten. Dan kan je dus ook kiezen voor een leuke jurk met lange mouwen. Ik vond deze 3 totaal verschillende modellen die allemaal iets unieks hebben. De 1e is lekker chique, de 2e is lekker losjes en de 3e vond ik super leuk met dat kant weer, plus de kleur: helemaal leuk toch!

Bron Foto’s: OTTO©

Dan de schoenen, tja dat kan je zo gek maken als je zelf wilt. Ik heb echt gekeken voor 3 totaal verschillende paren. Helaas kan ik zelf niet lopen op de eerste 2 paren door een blessure. Maar ik vond ze te leuk om niet te delen met jullie. Ik vind vooral het 2e paar helemaal leuk! Met de feestdagen mag en kan alles wel qua kleding en schoenen, dus waarom zou je dan niet all the way gaan toch?

Ondanks de wereldwijde crisis, gaan we er toch maar het beste van maken met de feestdagen en zal het aan onze feestelijke outfits in ieder geval niet liggen.

Trekken jullie nog iets speciaals aan met de feestdagen? Of zijn jullie meer team chillpakkie aan?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties