HEMA B.A.E. Lip Crush

Het is vandaag tijd voor de review van de HEMA B.A.E. Lip Crush, een product dat ik nog niet eerder geprobeerd heb.

Ik ben zoals jullie weten, onwijs fan van de lipproducten van de HEMA, dus ik was erg benieuwd naar de HEMA B.A.E. Lip Crush!

HEMA B.A.E. Lip Crush By Vosje

De verpakking doet me denken aan de matte lipstick die ik een paar jaar geleden getest heb! Lekker simpel, maar dat is echt HEMA!

Ik ontving de kleuren 03 Rose en 04 Cherry, kleuren die ik ook als lipstick vaak draag!

Verzorgende ingrediënten vind je steeds vaker terug in make-up, zo ook in de lipcrush. Voor de verzorging is sheabutter en panthenol toegevoegd.

HEMA B.A.E. Lip Crush By Vosje

De swatches beloven veel goeds, mooi gepigmenteerd! Op de achtergrond zie je de applicators ook mooi, schuin afgesneden, wat ik zelf het fijnste vind! Zo kan je zo precies mogelijk werken en daar houden we van toch?

Het aanbrengen gaat ook heel gemakkelijk en smooth, al merkte ik dat ik wel een 2e laagje aan moest brengen. Want 1 laagje bleef bij mij nog aardig licht. Maar ik heb ook vrij donkere lippen van mezelf, wellicht als je dat niet hebt, dat 1 laagje voor jou dan genoeg is.

Het voelt inderdaad heel verzorgend aan op de lippen, ik had totaal geen last van droge lippen. Dus die belofte komt de HEMA B.A.E. Lip Crush echt na.

De kleur Cherry
De kleur Rose

Maar hoe gedraagt de HEMA B.A.E. Lip Crush zich gedurende de dag?

Ik droeg de kleur Cherry tijdens een dagje visite. Na een kop koffie, thee en fris en de nodige borrelhapjes (van chips tot kaas tot komkommer tot plakjes worst), merkte ik toch dat meer dan de helft verdwenen was.

Helemaal verdwenen is niet helemaal waar, want de kleuren stainen enorm, dus er blijft een heeeeeeuuuuul licht laagje kleur achter. Hou hier dus rekening mee. Ik kreeg het er na heeeeeeeeeuuuul veel make-upremover eindelijk af haha. Wat mijn mond daarvan vond? Laten we het daar maar niet over hebben haha.

Raad ik hem aan? Als je op zoek bent naar een verzorgende liptint zeker! Maar ben je echt op zoek naar een product dat de hele dag blijft zitten als een huis? Dan zou ik liever gaan voor een matte liquid lipstick 🙂

De HEMA B.A.E. Lip Crush kost 6 euro en kan je zowel in de winkels als online kopen!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties