Indeed Hydraluron+ Moisture Mist

Wie mij langer volgt kent mijn zwak voor hyaluron! Toen ik het persbericht las van de Indeed Hydraluron+ Moisture Mist, moest ik dit gewoon proberen!

Indeed Hydraluron+ Moisture Mist by vosje

Het mooie is dat er ook een blue light defense in zit! Hoe fijn is dat voor de tijden dat ik voor school of tijdens het werk achter de computer of laptop zit? En laten we de telefoon ook niet vergeten, wees eerlijk, we brengen daar ook genoeg tijd op door toch?

Ik gebruik de mist op meer manieren, zowel direct op mijn huid als ik een dag geen zin in make-up heb, maar wel een lipkleur op wil doen omdat ik wel gewoon online les heb. Maar zodra ik een lookje draag naar het werk dan spray ik de mist zodra ik mijn look klaar heb. Want dat wil ook echt prima.

De spray heeft een hele zachte, subtiele spray, wat ik persoonlijk heel erg fijn vind, want harde spraystraal: daar maak je mij met vele anderen niet heel erg blij mee.

Er zit een ietwat frisse geur aan die ik persoonlijk erg aangenaam vind. De geur is dus niet extreem en je ruikt hem na een tijdje niet meer. Helemaal top dus.

Ook is hij intens hydraterend. Hoewel dit op de flacon staat, ervaar ik dit ook zo. Mijn huid is op het moment wat droger, ook door het vele binnen zijn (yes, ook op het werk in de winkel ben ik gewoon binnen natuurlijk) met de verwarming aan. Want naast mijn skincare die al hydrateerd, is een beetje extra hydratatie nooit verkeerd toch?

Of ik wat merk van de blue light defense? Geen idee, ik heb me eerlijk gezegd nog niet verdiept in de huid qua blauwlight. Voor de ogen weet ik het uiteraard wel tot zover. Maar ik doe het nu met deze mist preventief. Beter voorkomen dan genezen zeggen ze weleens toch?

Indeed Hydraluron+ Moisture Mist by vosje

Zo, ff de story van insta geplukt hoor haha, was nog vroeg en donker op dat moment… dussssss don’t mind the quality okay 😉 Maar hier zie je dus de Indeed Hydraluron+ Moisture Mist in actie.

Je ziet er dus “niet veel” van, want het trekt heel snel in. Dus het blijft niet lange tijd op de huid liggen, dus je hoeft ook niet als een gek met een waaier te gaan lopen wapperen 😉 Ik hou niet van een glimmende huid, dus helemaal top!

Je kan de Indeed Hydraluron+ Moisture Mist bij Douglas, online, vinden voor € 30,85.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ewa | www.beautycourier.nl
3 maanden geleden

Wat een fijne review! Dit wil ik zeker eens proberen 🥰

theNextG1rl
2 maanden geleden

Het klinkt goed, maar ik weet niet of ik dat blue light filter helemaal geloof… haha. Misschien als ik er wat meer in verdiep dat ik het dan ook beter begrijp 😉