Jeans jack, de alleskunner

De jeans jack, de alleskunner op het gebied van kleding als je het mij vraagt. Vandaag laat ik je een aantal leuke exemplaren zien!

Wie mij langer volgt weet dat ik fan ben van OTTO. Een van de weinige online winkels waar ik bestel. Mijn aandacht werd getrokken door de vele leuke jeans jacks die ze verkopen! Gezien ik er zeker nog een mis in mijn gardarobe!

Hoogst tijd dus dat ik een aantal fave’s van de site laat zien

De korte mouwen

Deze lijkt me heerlijk voor bijvoorbeeld op vakantie, heerlijk over je jurkje heen als je in de avond ergens gaat eten ofzo. Maar ook met een leuk shirtje en ene leuk jeans shortje lijkt me dit een heerlijke combinatie! Ik ben ook helemaal weg van de bulky knopen die deze jack heeft! Die maken de jack toch wel een tikkeltje stoer als je het mij vraagt.

Pof mouwen!

Toen ik deze voorbij zag komen, was ik uiteraard ook gelijk verliefd! Want kijk die mouwen! voor dit soort dingen heb ik nou echt een zwak. Naast dat ik deze zou dragen als tussen jas naar mijn werk of naar school, is deze natuurlijk ook ideaal voor on the go in het vliegtuig bijvoorbeeld. Dan lijkt ie me heerlijk warm.

Pretty in Pink

Dit is toch wel de grootste favoriet hoor! Want ja, Dais loves pink natuurlijk! Deze valt wel weer ietsjes lastiger te combineren misschien, omdat ie roze is. Maar dat mag wat mij betreft de pret niet drukken. In mijn gardarobe is genoeg te vinden wat ik hier mee zou kunnen combineren! Maar voor een vlucht of een lange treinreis lijkt deze me heel erg fijn!

Zoals je ziet, zijn er veel verschillende jeans jacks te vinden. Vroeger dacht ik altijd aan een simpel spijkerjasje als men het hier over had. Maar gelukkig weet ik tegenwoordig wel beter en is er zoveel leuks te vinden.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties