Jouwbox x Ekoplaza

Het is weer tijd voor de review van de Jouwbox x Ekoplaza! Een box gevuld met 17 producten!

Het concept kennen jullie ondertussen wel na de vele boxen die we hebben mogen testen tot nu toe.

Botanique shampoobar granaatappel

Deze heeft Dais weer eens gedaan en ze was er goed te spreken over! Door het verven heeft ze natuurlijk het geschikte haar (beschadigd). De geur vond ze goed te doen en ze is zoals jullie van een eerdere box weten fan geworden van dit soort shampoo producten!

Bee Honest Cosmetics Handzeep

Deze hebben we nog niet getest. Gezien we nog 2 flessen hebben staan bij de wasbak in de keuken. Uiteraard gaan we deze testen zodra de andere opraken. Op het gebied van duurzaamheid is het natuurlijk zonde om deze fles dan al te openen.

Chocolat Stella 80% pure chocolade

Hier zijn we geen een van allen fan van pure chocolade, maar toch heb ik voor deze review geproefd. Maar nee, dit is echt niet mijn ding. Die van Dais sws niet. We hebben daarom altijd melk of wit in huis. Voor ons geen succes dit.

Vitals Saffraan LCS Biologisch

Hier was ik zelf nog niet bekend mee, maar ik heb het toch geprobeerd. He zou moeten bijdragen aan een positieve gemoedstoestand. Nu moet ik bekennen dat ik die sowieso al heb, dus geen idee of dit dan ook daadwerkelijk gewerkt heeft voor mij.

Dr. Martins Ijskoffie coconut cappucino

Deze had Dais ingepikt. Ze had dus bedacht deze op een zaterdagmorgen snel naar binnen te werken voor ze zou gaan werken en iets te lang is blijven liggen in bed.

Helaas kon je haar hier niet blij mee maken. Zelfs met 2 schepjes suiker vond ze deze echt niet lekker.. Maagzuuraanval gegarandeerd.. Geen herhaling voor haar dus.

Ortica B12 1000 SR

In tijden van corona is het zeker belangrijk om voldoende vitamines binnen te krijgen. Met deze tabletten vul ik mooi mijn b12 aan! Vooral met het vele wandelen dat we nu doen, vind ik het een fijne aanvulling!

Gkazas Biologische vierge olijfolie

Hoe lieflijk is dit kleine flesje! Je kan je goed voorstellen dat ik als echte kok, deze zo leeg had haha. Ik vond het weer een fijne olijfolie om mee te koken, En deze mag in een volgende editie van de Jouwbox wat mij betreft in een groter formaat in de box!

Dr. Hauschka Rozen bad

Dit was weer een klant voor Dais! Dit product gebruikte ze vooral als voetenbadje. Gezien we geen bad hebben. Ze loopt natuurlijk in de optiek een hele hoop af, dus dit kon ze goed gebruiken! En ze vind Dr. Hauschka sowieso een heel fijn merk!

Frankly Juice Organic Ginger Shot

Als gember fanaat mocht Dais deze mooi hebben haha, mij niet gezien! Ze zag hier en daar al dat ie best heftig was, nou je moest haar hoofd zien bij het nemen van dit shot 😉 Zuurpruim is er niks bij hoor! Maar het is wel goed voor je en daarom heeft ze het ook geprobeerd, de bikkel!

Ekoplaza Arabica snelfilterkoffie

Koffie is weer mijn afdeling, vooral de snelfiltervariant! Koffie gaat er bij mij met liters doorheen op een dag! Dus een pak in deze box was dan ook zeer welkom!

Ik vond deze koffie echt heel erg lekker! En geloof me, ben een echte pietleut wat koffie betreft! Deze koffie is zeker voor herhaling vatbaar!

Lovechock Salted Pecan 80%

Deze heeft Dais toch geprobeerd, gezien ze pecannootjes lekker vind. Hoewel ze natuurlijk niet weg is van puur, vond ze deze goed te doen. En dat zegt toch wel heel wat!

Chi Natural Life Aloe Vera Cooling Gel

Deze gel vonden we heerlijk na een lange routen lopen van 5 km. Hoe lekker is het na een hoop stappen te hebben gezet, je spieren lekker in te masseren met de cooling gel! Je snapt dus wel dat wij fan zijn geworden van dit product!

Innerme Proteïne bar chocolate

Hier ben ik weer fan van en Dais niet zo. Dus ik heb mezelf deze reep laten proeven. Na een heerlijke route wandelen is dit een ideale reep om te nuttigen. Even de spieren weer lekker aan laten sterken met een proteïne boost! Ik ben zeker fan van deze reep geworden!

Artic Blue Pure Arctische Visolie

Ook dit is weer een mooie aanvullig op mijn dagelijkse voeding! In het verleden nam ik al wel visolie capsules, dus een mooi moment om dit weer goed op te gaan pakken. Ook heel erg fijn dat er geen gekke toevoegingen in zitten!

Cleo’s Blossom Love

Hier maakte ik Dais blij mee! Ze is een echte theeleut en ze vond e verpakking ook echt een plaatje! Typisch een vrouw haha!

Even zonder gekkigheid, ze vond deze thee echt heerlijk! Vooral voor het slapen gaan, gezien er lavendel in zit. Deze thee is dan zeker voor herhaling vatbaar wanneer deze doos leeg is!

Waleda Amandel verzachtende douchecrème

Ook dit is een merk dat hier fave is! Hoewel we veel reviewen, is Weleda toch wel een merk waar we graag tijd voor maken om het te testen!

Ook dit keer is het een positieve review, want wat een heerlijk product is dit! We zijn echt fan geworden van deze douchecrème! De geur vinden we lekker en het doet echt z’n werk en onze huid voelt na het douchen weer zacht aan!

Your Organic Nature Zaden crackermix

Hier ben ik nog niet mee aan de slag geweest, gezien we een airfryer hebben. Laatst zijn er al havermoutrepen gigantisch mislukt, dus we gaan ff kijken hoe we dit gaan maken.

Dus…?

Het was weer een top boxie! De samenwerking met Ekoplaza is echt een gouden zet geweest van Jouwbox! Ik zou zeggen: vaker doen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
theNextG1rl
1 jaar geleden

Wat een uitgebreide box is dit zeg! Mooie producten zitten erin