Kneipp – New look, same product!

Bij Kneipp waait een frisse wind… de Kneipp producten krijgen namelijk een nieuw verpakkingsdesign. Met veel trots informeren we je over de nieuwe verpakkingen die spoedig in de winkels verschijnen. En de inhoud? Die verandert niet! Dezelfde samenstelling, kwaliteit en huidverdraagzaamheid. New look, same product!

“There is beauty in simplicity”-

Het nieuwe Kneipp design oogt puur, zacht en fris met een natuurlijke minimalistische look. Je ziet in één oogopslag wat het product voor je doet met nieuwe sprekende productnamen. Bovendien hebben we wederom stappen gemaakt voor verduurzaming van onze verpakkingen met labels en materialen.

In één oogopslag de kracht van de natuur

De kracht van het mentale effect van de Kneipp lijnen is onmiddellijk zichtbaar in het nieuwe design. Er is gekozen voor pakkende en herkenbare Engelse productnamen die je meteen vertellen wat de benefit is van het product. Op de verpakking zie je de werkzame natuurlijke ingrediënten sfeervol en herkenbaar afgebeeld.

Duurzamere materialen

Natuurlijk blijven we verder werken aan verduurzaming van materialen. Een mooi voorbeeld is de vernieuwde verpakking van de Kneipp Badkristallen. Deze bestaat voor 99% uit gerecycled en recyclebaar rPet-materiaal*. Ook de Kneipp verpakkingslabels zijn gemaakt van gerecycled plastic. Het liefste willen wij natuurlijk helemaal afscheid nemen van plastic. Ons doel is dan ook om vanaf 2025 geheel plasticvrij te zijn. 
* Met uitzondering van de dop, maar hier werken wij nog aan.

Clean Beauty

Kneipp producten bevatten geen minerale oliën, siliconen, conserveringsmiddelen en microplastics. Ook zijn de producten dierproefvrij en is het grootste deel van de producten vegan op een enkele uitzondering na waar melkbestanddelen in zitten. Op de verpakking is nu ook duidelijk terug te vinden of het product vegan is.

Instroom nieuwe verpakkingen in de winkels

De nieuwe Kneipp verpakkingen verschijnen de komende maanden in de winkels en de Kneipp Webshop. Het is afhankelijk van de voorraden hoe snel dit gaat. De badoliën stromen nu als eerste in.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties