Kruidvat My Hair Gummies

Een aantal maanden geleden ben ik begonnen met de Kruidvat My Hair Gummies! Na uitgebreid testen is het dan eindelijk tijd voor de review!

kruidvat gummies by vosje

Iedereen snapt dat je na een maand nog steeds geen resultaat kan zien, dit zie je vaak pas na maanden testen pas!

kruidvat gummies by vosje

Ik test voornamelijk de blauwe konijntjes. En die zijn me toch een partij lekker! Uiteraard gaat een goede en gezonde haargroei samen met een gezonde en gevarieerde leefstijl. Vanzelfsprekend eigenlijk.

Maar ik kan goed snappen dat niet iedereen daar altijd tijd voor en zin in heeft. Dan zijn zulke supplementen wel een prima aanvulling.

kruidvat gummies by vosje

Voor ik begon aan de bunny’s hoorde ik verschillende verhalen. De een had al direct resultaat na 1 maand ( oftewel 1 pot ) en sommige merkte niks. Ik ben niet van snel reviewen en na een maand roepen: omg jaaaaa het heeft zoveel gedaan voor mijn haargroei etc…. NEE, dat kan echt niet!

Ook ik merkte na een maand niet heel erg veel aan mijn haar.. Kan er helaas niets anders van maken. Wel merkte ik al binnen een maand dat ik wel meer energie had! Het verschil wat betreft mijn haar merkte ik pas na een paar maanden. Het was niet mega lang geworden, maar wel merkte ik dat het sterker aanvoelde, het groeiproces wel enigszins sneller leek te gaan voor mijn gevoel.

Omdat ik hoorde dat de potten steeds out of stock waren ben ik op den duur maar 1 konijntje per dag gaan gebruiken als aanvulling op mijn voeding, waardoor ik ruim 2 maand kon doen per pot. Ik merkte geen verschil toen ik dat ging doen. Ik bleef dezelfde resultaten behouden als wat ik hierboven al beschreef. Dus met een goede en gezonde leefstijl en 1 konijntje kan je dus ook al en heel eind komen!

Ik geloof oprecht niet dat je met een duurdere variant van deze gummy’s betere resultaten gaat krijgen, dus mocht je lief voor je portemonnee wil blijven, al helemaal in deze tijden van onzekerheid en lockdowns: neem lekker de Kruidvat My Hair Gummies!

Al is het maar voor een energieboost! Want dat krijg je wel van deze cutie konijntjes!

Wil jij deze lekkere, budgetvriendelijke bunnies proberen? Je kan de Kruidvat My Hair Gummies nu voor € 7,99 kopen op de site of in de winkel!

3 2 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
theNextG1rl
5 maanden geleden

Ik heb eerder wel biotine supplementen geslikt (en gegeten) voor mijn haar, maar daar merkte ik geen verschil in. Ik ben soort van in de verleiding om de kruidvatdingen te proberen, maar denk dat ik er toch niets van zal merken 😉