Law of Attraction

law of attraction by vosje

Yes, ook deze meid gaat zich verdiepen in de LOA, oftewel de Law of Attraction. Ook deel ik vandaag een tool met jullie die deze lifestyle een stuk makkelijker maken.

Wat is de Law Of Attraction?

De Law Of Attraction, oftewel de wet van aantrekkingskracht, is gebaseerd op de frequentie die jij uitzendt naar het Universum.

Alles wat je aandacht geeft groeit, dit weet iedereen. Zowel positief als negatief.

Everything on earth bestaat uit energie en verzendt dit op een bepaalde frequentie uit. Oftewel je trekt dus alles aan wat je uitzendt. Klinkt best logisch toch?

Het Universum werkt dus op een hoge frequentie. Dus door zelf ook op een hoge frenquentie te functioneren, zul je op het Universum afgestemd zijn.

The key? Positive Thinking!

Manifesatie

Het klinkt misschien ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk best mee. Make your dreams come true, dat is het eigenlijk: dat je gedachten werkelijkheid worden.

Als je goed nadenkt gebeurt dat eigenlijk wel gedurende de dag, wordt je al wakker met het idee dat het een lange zware dag gaat worden? Dan kan je er vergif op innemen dat het inderdaad een zware dag wordt waar geen einde aan lijkt te komen.

Ga je met positieve vibe de dag aan, vind je de dingen die je gaat doen die dag gewoon super leuk om te doen, dan wordt de dag alleen maar positiever en trek je alleen maar leuke dingen aan. Het heet niet voor niks de wet van de aanTREKkingskracht oftwel the law of attraction.

Je kan dus van alles manifesteren, maar het is aan jou om de knop om te zetten.

Manifesteren kan je leren

Net als fietsen is manifestatie iets wat je kan oefenen. Het is een tool die je kan inzetten om jouw droomleven te creëren. Dit gebeurt uiteraard niet in een dag natuurlijk. Zou wel heel mooi zijn 😉

Wees er van bewust dat een manifestatie niet altijd werkelijkheid wordt op de manier waarop je het wellicht verwacht. Je hebt immers te maken me die ene tussenpersoon: jawel: het Universum.

Is het moment nog niet daar? Dan duurt het nog wel even voor jouw manifestatie werkelijkheid wordt. Moet je er iets voor leren? Een bepaalde les? Keep calm, het Universum zorgt hier voor.

Hoe doe je dat, dat manifesteren?

Het belangrijkste aspect? Vertrouwen en geduld te hebben.

Focus je op wat je wilt manifesteren en het allerliefste zo gedetailleerd mogelijk.

Een voorbeeld; je wil graag meer geld hebben. Oke.. Ik weet bijna 100% zeker dat je direct zult denken aan loonsverhoging. Of promotie naar een hogere functie.

This ain’t gonna work. Als je goed nadenkt zijn er veel meer manieren om aan meer geld te komen. Een erfenis, financiële meevaller, affiliate programma’s, het zijn een paar mogelijkheden om extra geld te creëren!

Focus dus op wat en niet op hoe!

Begin met jezelf de vraag te stellen: wat zou ik willen manifesteren?

Waar verlang je het meeste naar? Meer geld? Nieuwe liefde? Meer Energie? Een mooi huis? Een mooie, verre vakantie?

Door middel van meditatie kan je jezelf een voorstelling maken van hoe het zou zijn als je jouw doel hebt bereikt.

Welk gevoel krijg je hierbij? Het is dus ontzettend belangrijk om dit positieve gevoel vast te houden. Door dit gevoel vast te houden verhoog je jouw frequentie! Dit zorgt voor een reminder voor de doelen en je zult zien dat je je hier dus beter op kan focussen!

Een een meditatie hoeft echt niet heel lang te duren hoor, 5 minuten zijn echt genoeg en is voor iedereen haalbaar toch? Je kan het gelijk weer zien als een me-time momentje!

Zoek je toch enige begeleiding bij deze meditaties? Op youtube kan je onwijs veel video’s vinden die je kunnen helpen!

Verwacht niet dat het Universum alles voor je doet. Voor je kan oogsten, zul je toch zelf eerst moeten zaaien. Je zult dus bepaalde stappen moeten ondernemen om het eindresultaat te kunnen bereiken.

Mocht je niet weten welke stappen dit zijn? Dit gebeurt vaker en het is dus belangrijk om je ogen dus goed open te houden. Het Universum stuurt je tekens, keep your eyes wide open 😉

Visualiseer het!

Oke, het kan zijn dat jij niet echt een meditatietype bent. Of je hebt gewoon geen rust in de komt. Helemaal goed! Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om stil te staan.

Denk aan tekenen, schrijven..

Een visionboard kan werken als reminder! Je hebt het dan echt visueel en dat kan heel motiverend werken! Hoe gaaf is het om een visionboard in elkaar te knutselen/ tekenen en je te bedenken hoe het is om te leven in het eindresultaat!

Ben jij nou niet zo creabea? Just like me obviously, dan is schrijven een goede optie!

Wat kan helpen is een overzichtelijke planner waar je op kan schrijven wat je doelen zijn, wat je taken die dag zijn, waar je dankbaar voor bent, wat je geleerd hebt die dag, welke stappen je kan nemen om dichter bij je doel te komen etc. Doordat het dan zwart op wit staat, creëer je een bepaalde zekerheid 😉

De Intensionsplanner kan je dus helpen om op een makkelijke manier manifesteren. De Aventurijn kan je helpen, geef de steen jouw intensie/gedachte mee en laat de Aventurijn jou reminden aan jouw doelen elke keer als je deze ziet liggen op een plek waar hij jouw aandacht trekt

law of attraction by vosje
Bron: https://www.lgtdtyplanner.nl/

Deze planner ga ik zeker gebruiken om te zorgen dat ik ga manifesteren! Ik ben een echte schrijver, dus deze planner zal een goede toevoeging zijn!

Let it go…

Wat vaak vergeten wordt, nadat je je wens/doel etc. bekend hebt gemaakt aan het Universum, is dat je het los moet laten.

Dat je jouw wens/doel/gedachte loslaat wil niet zeggen dat je er van af ziet. Integendeel zelfs! Juist door los te laten, laat je zien aan het Universum dat je het Universum vertrouwt! En je niet te gefixeerd bent op hetgeen dat je wil manifesteren!

Een goed voorbeeld is wanneer je heerlijk op vakantie bent en je op een terrasje zit aan het strand en je wat besteld hebt. In plaats van dat je je bezig houdt met hoe de bestellig geregeld wordt, geniet je van de tijd die je hebt en het uitzicht.

Zo werkt het dus eigenlijk ook met het loslaten van jouw manifestatie.

Manifesteer, loslaten en geniet van het leven, van het nu! Simpeler wordt het niet.

Merk je nou dat je toch de hele tijd aan jouw manifestatie denkt en kost het moeite om het los te laten? Kan gebeuren, vooral als het nieuw voor je is.

Zoek een rustige plek op, ga bijvoorbeeld op je bed liggen, leg je armen recht langs je hoofd neer, ga zitten op een stoel of zoek een rustig bosgebied op en gooi je armen in de lucht en herhaal een paar keer: Ik heb vertrouwen in het Universum, ik heb vertrouwen in het Universum.

Juist wanneer je iets té graag wilt, kan het zijn dat je het afstoot en het juis niet naar je toe komt!

Heb jij je al verdiept in de Law of Attraction?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties