Louis Widmer Remederm Lipbalm

Wie mij langer kent weet dat ik verslaafd ben aan lipbalms! Vandaag heb ik dan ook de Louis Widmer Remederm Lipbalm in de review!

Als een echte lipbalm addict kan deze lipbalsem van LW niet ontbreken in mijn lipcare stash! Zo gezegd, zo gedaan kwam deze enige tijd geleden binnen. Toen begon het testen!

Het is nu natuurlijk zo dat ik een mondkapjesplicht het op het werk en ik dus een groot deel van de week een blauwe rakker op m’n koppie draag. Met dit koude weer heb ik al snel last van droge lippen, maar met die blauwe rakkers worden ze nog sneller droog. Ik kan je vertellen dat dat niet heel erg fijn en chill werkt!

Mede door de Maskné die ik krijg van het dragen van de mondmaskers, draag ik op de onderste helft van mijn gezicht geen make-up. Het het enige wat ik draag buitenom oogmake-up en wenkies is een dagcrème en een silky primer. Dus op mijn lippen doe ik op het moment dus alleen een verzorgend product. Een lipbalm dus!

Zullen we het eerst eens over de geur hebben? Deze balm ruikt werkelijkwaar echt GODDELIJK lekker! De geur doet me aan een ander geurtje denken, maar kan m’n vinger er niet opleggen welke geur.

Qua kleur is hij transparant met een lichte shimmer er doorheen. Lekker subtiel en kan prima voor elke dag! Je kan je dus wel voorstellen dat ik deze tube elke dag bij me heb in mijn jaszak of in mijn tas als ik naar school/werk ga!

Voor de mensen die het interessant vinden om iets meer te lezen over de fijne ingrediënten die deze lipbalm zo fijn maken heb ik nog een kleine uitleg:

De belangrijkste actieve ingrediënten zijn:

  • Karitéboter: wekt licht hervettend en zorgt voor een aangenaam gevoel op de lippen
  • Vitamine A: herstelt en normaliseer de delicate huid, de huid van onze lippen is dun en behoeft dus een goede verzorging.
  • Vitamine E: neutraliseert de schadelijke effecten van vrije radicalen.
  • Panthenol: dit verzacht de beschadigde ( scheurtjes of velletjes ) en geirriteerde lippen.
  • Bisabolol: schakelt als het ware irritaties uit.

Dankzij de zuiver plantaardige oliën werkt deze Lippenbalsem hervettend en verzachtend voor de huid.

Kortom, ik ben helemaal fan geworden van dit fijne product! En ga deze zeker weer opnieuw kopen als deze tube leeg is!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rachel
1 jaar geleden

hier alles van LW en deze ook gehad en wij vonden hem heel erg fijn!

Lindaschrijfthetop
1 jaar geleden

Nou je klinkt erg enthousiast. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de balsem en de geur!

Wendy
Wendy
1 jaar geleden

Mocht je nog weten naar welke geur het ruikt, dan ben ik wel benieuwd 😉

Tessa
1 jaar geleden

Deze lipbalm lijkt me echt super fijn. Momenteel gebruik ik Carmex lipbalm

Manon
1 jaar geleden

Goed verzorgen die lippies! Ziet er heerlijk voedend uit.

Jouvence.nl
Jouvence.nl
1 jaar geleden

Hier ben ik heel benieuwd naar, Louis Widmer vind ik namelijk een heel erg fijn merk!

frederique
frederique
1 jaar geleden

Een goede lipbalm is echt onmisbaar tijdens de koude maanden. Ik ken deze niet.

Rory
1 jaar geleden

Oe! Dat klinkt goed. Ik ken het merk van zonnebrandproducten en die zijn al heaven. Een lip balsem is een must in deze tijd van het jaar. Ik ben momenteel een aantal verschillende aan het gebruiken (door elkaar heen) van Kneipp tot Estée Lauder. Dit lijkt mij oprecht een hele fijne. Vervelend van de mondkapjes en de maskné trouwens.