Loveli Handsanitizer

We horen het niet vaak genoeg: desinfecteer, desinfecteer en nog een desinfecteer. Vandaag de Loveli Handsanitizer in de review.

Allereerst, de flacon! Hoe straks en clean is deze gemaakt! Niet te veel poespas weer en toch heel classy. En je kan goed zien hoe vol de fles is! Ook erg fijn, zo weet je wanneer je toe bent aan een nieuwe.

loveli handsanitizer

Het wordt ons op het hart gedrukt: was die handen kapot en desinfecteer ze als een malle wanneer je een zuil of fles ziet staan.

Heel leuk allemaal, maar echt goed is het niet voor de huid van de handen. Loveli heeft daar dus wat op bedacht: een verzorgende handsanitizer!

Deze bestaat voor 75% uit alcohol en is aangevuld met verzorgende ingrediënten zoals hydraterend komomer-extract van bio komkommers en het sap van Aloë Vera bladeren om de huid te helpen herstellen.

Hij zou de huid niet uit moeten drogen, niet mogen plakken en vooral niet stinken. Een hoop beloftes niet? Ik ging de test aan en onderwierp de Loveli Handsanitizer aan een goede test!

Ik reis natuurlijk heel wat af in het ov en werk in de optiek. Je snapt dus wel dat het goed desinfecteren van je handen essentieel is. Hoewel we in de winkel een desinfectie hebben staan (meerdere), pak ik toch af en toe even die van Loveli erbij, puur om de huid een boost te geven na het vele schoonmaken van mijn handen. Maar ook als ik uit de bus of trein stap: ik spray standaard mijn handen in en maak ze schoon met de Loveli Handsanitizer.

Nu de hamvraag: hoe doet ie het?

De spray sprayt heel erg fijn. Ik spray altijd 6 pompjes op mijn linkerhand, zo heb ik genoeg om mijn beide handen goed te desinfecteren. Ook al pomp ik 6 keer, je gebruikt niet eens overdreven veel. Hij is best wel zuinig in gebruik door de fijne spray. Je doet er ook wel even mee, want een flacon bevat 150 ml.

Het is een waterige substantie en voelt lekker koud aan, wat ik fijn vind vooral als je ergens binnen bent waar het goed warm is door de verwarming. Wat me ook opviel is dat het heel snel intrekt! Zo kan je snel weer door met je werk of waar je ook mee bezig bent en hoef je geen eeuwigheid te wachten tot het droog is.

De geur is zoals al gezegd werd, lekker! Je blijft door dat het op basic van alcohol is natuurlijk, de alcohol wel ruiken, maar eenmaal op de handen… Dan komt de frisse combi van komkommer en Aloë Vera naar boven. En dit blijft ook lekker lang hangen! Heel fijn!

Mocht je op zoek zijn naar een fijne handsanitizer, die lief is voor de handen? Dan raad ik je de Loveli Handsanitizer aan. Ik gebruik sinds ik deze heb prive geen ander merk meer!

Wil je zelf de Loveli Handsanitizer proberen? Je kan deze heel makkelijk bestellen via hun eigen website.

Ben jij al bekend met het mooie merk Loveli?

4.6 5 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties