M.A.C. Viva Glam 26 Lipstick

1994, het jaar dat het M.A.C. Viva Glam Fund is opgericht. Daarbij hoort de Viva Glam 26 lipstick! Ik heb hem getest voor jullie!

In het persbericht dat ik onlangs deelde konden jullie al het een en ander lezen over deze lipstick en de samenwerking met de prachtige Rosalia!

De verpakking is simpel, maar ook weer powerful vind ik. Het simpele zwarte met glitter en dan de power red detail. Love it! Ook heeft de lipstick een heel handig formaat voor in de handtas! Helemaal top dus!

Even een foto van toen de zon nog scheen, met mijn korte nagels nog haha, ondertussen zijn die lelijke korte stompies weer voorzien van acrylgel met een lekker kleurtje. Maar goed het gaat om de lipstick: zie haar shinen in de zon! Een prachtige, mooie rode power kleur!

Swatchparty! Kijk hoe mooi deze kleur is! Elke vrouw moet eigenlijk een rode lipstick in haar stash hebben! Omdat er zoveel tinten zijn, is er voor elke lady wel een mooie kleur! En ik ben echt een sucker voor rode lipstick! Deze past dus echt perfect in mijn rode lipstickstash!

Hier nog even 2 momenten van dragen, een “foto”, of nouja dit was een insta story een week of 2 terug waar ik hem voor het eerst droeg. Voor de oplettende lezer, jawel met mijn oude bril nog. De 2e foto is een vrij recente (vandaag dus), inclusief mijn nieuwe bril. Zoals je kan zien matched de kleur op beide foto’s perfect.

Het is een matte lipstick, maar hoe gaat het met de matt? Helemaal matt droogt ie niet op, maar hij oogt wel heel matt. Maarrrrrr…. ik teste het op de eerste foto uit die dag, die met mijn oude bril. Die dag ging ik op gesprek om te horen of ik mijn baan kreeg die ik nu heb, dus ik dronk daar een beker water, want had even daarvoor al cappuccino gehad. En op mijn beker zat echt nihil lipstick! Maar helemaal anti-afgeef is ie helaas niet. Maar ik vind dat persoonlijk niet heel erg.

Kortom ik ben dus helemaal in love met de M.A.C. Viva Glam 26 lipstick! Ik draag hem regelmatig en blijf het elke keer een prachtige lipstick vinden!

Heb jij al eens een M.A.C. Viva Glam lipstick geprobeerd?

Wist je trouwens dat wanneer je deze Viva Glam lipsticks koopt, de gehele opbrengst van de lipstick gedoneerd wordt aan het M.A.C Viva Glam Fund? Je draagt dan niet alleen een prachtige lipstick, maar je draag ook nog eens bij aan een hoop mooie initiatieven die het M.A.C. Viva Glam Fund steunt!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
9 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kiki hasselton
11 maanden geleden

Wauw, mooie kleur. Ik ben een groot dan van rode lipstick

Jouvence.nl
Jouvence.nl
10 maanden geleden

Mooie kleur, al is het geen kleur die ik zelf zo voor alledaags gebruik zou opdoen. Ik heb een Viva glam lipstick, volgens mij die in samenwerking met Miley Cyrus.

Alexandra
10 maanden geleden

Rood is een prachtige kleur, maar voor mij een beetje te fel. Staat je prachtig.

Felice
Felice
10 maanden geleden

nee, zo´n lippenstift niet, geloof ik want ik ben niet erg merkbewust, ik koop zeg maar op kleur ) en op prijs’

corrina
corrina
10 maanden geleden

Wauw wat een mooie kleur. Is het een longlasting lipstick???

saskia
10 maanden geleden

kleurtje staat je goed!!
Volgens mij ben ik een uitzondering, bij mij staat rode lipstick totaal niet.

Wendy
Wendy
10 maanden geleden

Als je van fan bent van rode lipstick dan is dit vast een geweldige kleur!

Mandy
Mandy
10 maanden geleden

Wauw! Mooi kleurtje en mooie nieuwe bril. Ik heb nog nooit een lipstick van mac geprobeerd maar wil zo graag 😂

Melanie
10 maanden geleden

Ik heb de lipstick zelf nog niet geprobeerd maar ben nu al fan van de kleur