Maskné Skincareroutine met Louis Widmer

louis widmer skincare by vosje

Naast de routine van Esse, heb ik de afgelopen maanden ook dez routine geprobeerd! Vooral op de dagen dat ik werk was dit een fijne en vooral lichte routine om te doen.

louis widmer skincare by vosje

Het kwam als een heus cadeaupakket! Want ook zat er nog een make-up bag bij en een paar handschoentjes voor het verwijderen van make-up.

De bag heb ik al direct in gebruik genomen en m’n dagelijkse producten heb ik hier dan ook in zitten. Er gaat ongelofelijk veel in en de print is echt helemaal amazing.

De handschoentjes heb ik nog niet getest. Dit zijn ideaal voor on the travel wanneer we weer mogen!

Stap 1: Eye Make-up Remover

Ik kreeg deze routine ver voor ik aan de lashextension ging. Zoals je ziet op de eerste foto heb ik die dus wel aardig kunnen testen!

Het is een 2 fase systeem, wat ik zelf wel erg fijn vind. Het is goed schudden voor gebruik, maar het werkt als een tierelier voor mij! Mascara etc, niks was hem te gek of hij haalde het er zonder moeite vanaf (geen losse glitters gebruikt). Helaas kan ik hem nu niet echt gebruiken omdat er olie in zit, daar kan de lijm van lashextensions niet zo goed tegen. Maar wanneer ik een maandje geen lashextensions heb, gaat ie zeker weer in de routine.

Stap 2: Reinigingsmelk

De volgende stap is de melk, deze breng ik royaal aan op 2 wattenschuifjes en maak zo de rest van mijn gezicht schoon, behalve de area rondom mijn ogen. De melk laat zich gemakkelijk uitsmeren op de huid. Ook voelt de huid na het reinigen met de reinigingsmelk fris aan.

Ik heb heeeeeeeeeeeeeeeeel lang geen reinigingsmelk gebruikt omdat ik over was op Micellair water, maar ik ben toch weer helemaal om en gebruik weer met alle liefde reinigingsmelk!

Stap 3: Gezichtspeeling (2-3x per week)

Dit is een stap die ik niet elke dag doe, het advies met een vette/gemende huid is dan ook om deze stap 2 a 3 keer per week te doen. Dus ik kijk elke week aan in hoeverre ik het nodig vind om het 3 keer te peelen.

Ik vind het voor af en toe in de week een fijne toevoeging in de routine en mijn huid knapt dan ook echt goed op na het gebruik van deze peeling. Het is zeker een aanrader indien je last hebt van een onzuivere huid!

Stap 3/4: Reinigingstonic (zonder alcohol)

Met de peeling is dit stap 4 en zonder de peeling is het stap 3: de reinigingstonic. Deze laatste en verfrissende stap, bevestig of alles goed verwijderd is van mijn gezicht is. Deze giet ik ook vrij royaal op mijn wattenschijfjes, zodat m’n gezicht heerlijk fris aanvoelt na de laatste stap.

Waar sommige tonics mijn huid trekkerig kunnen maken, is deze tonic heel zacht voor mijn huid. Mocht je dus een gevoelige huid hebben, net zoals ik dat heb? Dan is deze tonic zeker een aanrader.

De geur van alle vier de producten is eigenlijk best wel aangenaam, op de eye make-up remover na. De geuren kan ik niet direct plaatsen. Maar het zijn van die typische reinigingsproducten geuren. Like it!

Deze routine heeft een positief effect op mijn huid wat betreft de maskné, helemaal weg gaat het niet helaas, gezien ik wekelijks een flink aantal uren een mondkapjes (incl. OV ruim 24 uur per week, mits ik geen schooldag fysiek heb) draag.

Ken jij deze fijne lijn van Louis Widmer al?

Alle producten zijn goed betaalbaar en de producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties