Mijn fave beauty bloggers

Hoewel ik zelf beautyblogster ben, lees ik zelfs als lezer andere beautyblogs.
Vandaag wil ik een aantal collega blogsters in het zonnetje zetten die zeker het lezen/volgen waard zijn.

Dus mocht je op zoek zijn naar leuke meiden die regelmatig nieuwe producten testen? Lees dan vooral even verder 😀

Dit is mijn top 5:

Allereerst begin ik met Rachel. Hier gastblog ik al sinds eind 2017 en ben ondertussen part of the family geworden! Hier kun je wekelijks artikelen van me vinden 😀 Hier komen ook van Rach beauty artikelen voorbij.

https://lafamiliab.nl/

Dan hebben we Ans ( Angela ) die ik ook al heeeeeuul lang volg en buitenom blog collega’s ook friends in real life geworden. We zien elkaar regelmatig wanneer ze ritten heeft op Assen! Sinds kort blogt ze onder de naam The Dutch Beauty Blog. Deze lieverd is ook echt het volgen waard!

https://thedutchbeautyblog.nl/

Robin van The Pastel Suitcase volg ik al een tijdje op instagram en ook zij heeft een mooi blog vol met make-up, beauty en lifestyle. Haar feed is echt prachtig en deelt een mooie mix van persoonlijk en beauty! Echt een hele leuke en spontane meid en ook zeker het volgen waard!

https://www.thepastelsuitcase.com/

Ook Antje is een van de meiden die ik al een tijdje volg en kwam er dus een tijdje terug achter dat ze ook een leuk beauty en lifestyle plekje heeft op het internet! Beautyboxen, persoonlijke week in pictures, empties, ze deelt het allemaal en vind haar artikelen lekker weglezen en ook goed geschreven. Zeker ook Antje gaan volgen!

https://antjelaangel.com/

Ik sluit mijn top 5 af met May Cate, haar volg ik ook echt al een hele tijd op insta en kwam haar zelfs een keer tegen op een event ( alleen deze schijtbak durfde toen nog niet op mensen af te stappen ). Ook de artikelen van May lezen lekker weg en zijn ideaal voor als je onderweg bent met het OV. Ook deze lieverd zeker gaan volgen!

http://maycate.com/

Wie is jouw fave beauty blogger?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
8 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robin
1 jaar geleden

Super lief dat je mij in het lijstje hebt staan!! Ik volg je ook graag.;) xxx

Antje La Angel
1 jaar geleden

Wat mega lief! Ik lees ook altijd graag jouw blog en vind het altijd inspirerend!

rachel
1 jaar geleden

oh ik hou zo van je he dais 😀 je staat altijd voor ons klaar, maakt leuke artikelen en altijd gezellig om te mee te kletsen <3 thnx babe

Krystle/Batboy
1 jaar geleden

Wat leuk om anderen in het zonnetje te zetten! Ik heb niet specifiek een favoriet

Angela | thedutchbeautyblog.nl

YAY! Ik sta er ook in!
Jouw blog is ook tof! Jaloers op de outfitposts die je maakt.
En je makeupskills gaan ook echt enorm vooruit!

Deborah Hamar
1 jaar geleden

Wat leuk dat je andere/mede bloggers hier in het zonnetje zet. Elkaar hierbij helpen is altijd leuk. Een aantal die je noemt ken ik inmiddels ook al een tijd haha.
(je bent toevallig niet de Daisy uit “Terneuzen”? 😬)

Manon
1 jaar geleden

Ik ken en volg ze bijna allemaal! Leuk lijstje 🙂

Janet
1 jaar geleden

Leuk, dit soort inspiratie.. ik ben altijd in voor wat nieuwe leesinspiratie. Volgens mij ken ik er maar één van dit lijstje, dus nog genoeg te ontdekken.