NARS Extreme Effects Eyeshadowpalette

Een van de verrassingen in mijn goodiebag van het MUA Event was dit prachtige NARS Extreme Effects Eyeshadowpalette. De meid is echt spoiled hoor! Maar worth the hype?

Want ik hoor iedereen altijd mega enthousiast zijn over de producten van NARS! Ik heb zelfs een dupe ontdekt van the Orgasm blush samen met m’n bestie Angela van the dutch beautyblog..

Laten we voorop stellen: deze “goodie” is echt insane! Onwijs dankbaar voor! Dat ben en blijf ik nog altijd! Am blessed hoor! Zeker na m’n hack van afgelopen zomer is dit echt in de handjes knijpen!

Zal NARS mijn high end stash gaan aanwakkeren? Want NARS is natuurlijk niet de tak bugdetproof.. Maar de vraag van vandaag is dan ook: is NARS het geld waard?

NARS x By Vosje

As you can see, de verpakking is vrij simpel, zoals ik dat wel gewend ben van NARS. Maar i love it! Vaak is het: hoe simpeler de verpakking, hoe beter de producten zijn.. Want mijn motto: een de buitenkant zegt niets over de werking van een product.. Het kan nog zo duur ogen, vaak is het product dan weinig waard in gebruik.

Wat ik wel heel erg tof vind is het gestreepte patroon met diepte.. Hierdoor lijkt het toch net even wat minder simpel. En ja i love de NARS opdruk!

NARS x By Vosje

Hierboven zie je de colorstory, heerlie de peerlie dagelijkse kleuren dus! Mooie nude kleuren gepaard met heerlijke shimmers! Je kan dus letterlijk alle kanten op met dit palette.

De swatches waren me een uitdaging haha.. Alles in een keer wilde niet helemaal lekker, dus ik heb het weer lekker old skool van boven naar onder gedaan..

NARS x By Vosje
NARS x By Vosje
NARS x By Vosje

Ik kreeg toen ik het NARS Extreme Effects Eyeshadowpalette op insta op m’n feed deelde al de vraag hoe het palette werkt? Hoe is de formule? Fallout? Ik ga het allemaal neerzetten hier!

Sommige kleuren zijn in de pans best wel poederig.. Dus pas op als je lichte kleding aan hebt. Maar verder vind ik de kleuren echt heel erg prettig werken. Je kan ze heel erg goed opbouwen qua kleur en dat is iederaan als je hem mee wil nemen als enige palette tijdens je vakantie.. Zo kan je met 1 kleur bijvoorbeeld opbouwen van heel licht naar een donkere outer corner! Helemaal top dus!

Fallout op de huid heb ik niet gehad, wat erg fijn is want de kleuren zijn best wel gepigmenteerd als je zo naar de swatches kijkt!

De formule is erg fijn om mee te werken, product laat zich makkelijk uit de pans pakken en werkt heel makkelijk op het oog. Hoef maar weinig moeite te doen. De shimmers laten zich ook goed op het ooglid drukken wanneer je de vingers werkt… Maar als je je kwast een beetje nat sprayt dan pakt dat de shimmers ook geweldig op!

NARS x By Vosje

Wie mijn blog regelmatig bezoekt zal deze look wel herkennen! Yessss… ik reviewde de lipstick die ik hier draag laatst.. Maar dat even ter zijde haha

Dit was overigens ook mijn graduationceremony look, want yess de meid heeft haar studie Opticien afgerond!

Dus dat vroeg om een knaller van een look! Dus NARS was de gelukkige voor dit heugelijke moment! Ik koos voor een combinatie van alle 3 de rijen. Zo zie je dus maar weer dat je alles heel leuk met elkaar kan combineren!

En wie goed naar de swatches en het palette kijkt en mij op insta volgt… Zal ontdekken dat op de dag dat ik mijn laatste examen deed en die haalde, ik ook een look droeg die ik maakte met dit palette! En ik kan je vertellen… Dit palette heeft aardig wat huilbuien overleeft die morgen haha… Spanningstranen want het duurde zo lang, maar ook tranen van vreugde na het lange wachten hoor… Maar de look zat echt nog als een huis!!!!

Helaas is hij op het moment van schrijven overal Sold Out, maar hou zeker de Beijenkorf en de website van NARS goed in de gaten…. Want je kan je mailadres achter laten voor wanneer hij weer op voorraad komt!

Desondanks de Sold Out, wilde ik het NARS Extreme Effects Eyeshadowpalette echt onwijs graag met jullie delen, want het is toch wel echt een beloning op het harde werk van de afgelopen jaren..

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties