NOTE Cosmetics Mattemoist Lipgloss

Een tijdje terug alweer reviewde ik de lipstick van NOTE al. Vandaag is het de beurt aan de NOTE Cosmetics Mattemoist Lipgloss!

Wie mij langer kent, weet dat ik een fan ben van lipgloss! Vooral op mijn vrije dagen vind ik het ideaal om even snel op te doen!

Zo in de verpakking lijkt het echt een hele heftige roze kleur, dus was enorm benieuwd hoe deze gloss zou staan bij mij.

Het is de kleur 406 SWEET HEART. Het lijkt een felle kleur, dus we gaan zien of het een sweet heart kleur is!

Alle producten van NOTE zien er simpel, maar toch heel classy en elegant uit. Geen poespas en toch mag het gezien worden. Zo ook deze gloss! I live for this kina packages 😀

NOTE Cosmetics Mattmoist Lipgloss By Vosje

De applicator is heel erg simpel en plat, wat ik zelf heel erg fijn vind werken. Hiermee breng ik dus heel erg precies de lipgloss aan. Zoals je aan de applicator al kan zien valt de kleur op zich erg mee. De dop heeft een fijne houvast tijdens het aanbrengen.

NOTE Cosmetics Mattmoist Lipgloss By Vosje

Toen werd het tijd voor de swatch! De foto hierboven maakte het al een beetje duidelijk, maar het is inderdaad geen heftige felroze kleur lipgloss! Persoonlijk ben ik daar geen grote fan van, dus ik was blij dat de kleur echt mee viel.

NOTE Cosmetics Mattmoist Lipgloss By Vosje

Op de mond valt ie ook heel erg mee, wellicht scheelt het dat ik vrij donkere lippen van mezelf heb? En ja, ik draag op m’n vrije dagen als ik nergens heen moet vaak een chillpakkie haha, dus no shame draagfoto dus 😉

Ik koos bewust voor een make-up loze look verder, zodat de kleur van de gloss er goed uit zou springen! En dat is inderdaad goed gelukt!

NOTE Cosmetics Mattmoist Lipgloss By Vosje

Op de vraag of dit een sweet heart kleur is? Ja! Ik vind het een hele mooie kleur en hij draagt ook heel erg fijn. Helemaal matte wordt ie natuurlijk niet maar hij lijkt wel heel matte, zoals je op de foto kan zien.

Ik kan de NOTE Cosmetics Mattemoist Lipgloss zeker aanraden! En hij is natuurlijk supermakkelijk te krijgen: gewoon bij Kruidvat! Niks geen afspraak maken van te voren dus!

De NOTE Cosmetics Mattemoist Lipgloss is er in diverse kleuren en kost € 8,90, wat ik een prima prijs vind voor dit mooie merk!

Ken jij de mattemoist gloss van NOTE Cosmetics al?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties