Pupa Milano Vamp! Creamy Duo Lip Pencil & Shiny Lipstick

Een tijdje geleden was ik uitgenodigd op de MUA Eve van een van de leukste PR Bureau’s FS Agency.
Een van de merken die ik toen mocht bekijken was het fijne merk Pupa Milano!

Wie mij langer volgt weet dat ik enorm fan ben van hun marcara’s. Dus hoe leuk is het dat ik nu nog veel meer producten van ze kan reviewen de komende tijd!

Pupa Milano heeft een hele Vamp! lijn uitgebracht, met onder andere de bekende mascara, maar ook lipsticks! Vamp! staat voor intensiteit, wat je ook erg terug ziet in de kleuren!

Vandaag heb ik dus de Pupa Milano Vamp! creamy duo lipsticks in de review. Ja, je leest het goed.. Ik was enorm blessed dat ik er 2 mee mocht nemen van de lieverds op het event… Want ja Dais is een enorme twijfelkont haha.

Het mooie aan dit systeem vind ik dat het zowel een lippotlood als een lipstick in een is, wat de duo’s ook ideaal maakt voor het reizen! Want hallo, gewichtsbesparing in je handbagageeee!!! Ik ben voor haha.

Okay, terug naar de review Dais….. Ik had op het even de lippies natuurlijk al geswatched, dus ik wist al direct wat ik kon verwachten qua kleuren.. En Dais was al direct enthousiast! Niet direct hoor maar dat kwam al wel heel snel.. Waarom? Nou ik volg de make-up trends aardig op de voet en ben niet zo heel enthousiast over de trend van een donkerdere lipliner en een wat lichtere lipkleur…

Zoals je hier dus ziet, zijn de liners een stuk donkerder dan de lipsticks… Ik heb namelijk nog een kleuren duo liggen van een ander merk… En i tell you…. Das echt geen porum!

Maar ik ben niet voor een gat te vangen, dus ik ging de uitdaging met Pupa aan en besloot het gewoon te proberen.. Want ja zo ben ik. En you all know: I’M.ALLWAYS.HONEST.

Op deze foto draag ik de roze variant, want ik ben nou eenmaal een glamourpoes… euhhh glamour opticien tegenwoordig. Hier had ik de kleur op naar school, want ik dacht ik begin maar even op een ietwat veiligere plek want volk betreft.. Want voor werk durfde ik de formule niet direct aan.

En op deze foto draag ik de rode, maar wie mij langer volgt en kent weet dat ik een groot liefhebber van rood ben en blijf roepen dat elke beautylover minimaal 1 rode lipstick in de stash moet hebben! Rood kan namelijk een nude-ish look een knaller van een kleurenboost geven, maar ook een mooie smokey eyelook kan nog krachtiger worden met een goede rode lip! Genoeg redenen om een rode toe te voegen aan je collectie right?!

Maar nu weer die beruchte vraag: hoe houden ze?

Hoewel het geen matte liquids zijn, hebben ze me echt verrast kan ik je vertellen! Natuurlijk geven ze wel iets af, maar ik moet zeggen dat ik me echt verbaasde over hoe weinig product er achterbleef op mijn koffiekopjes, geloof me… er gaan er soms op werk heel wat doorheen! Uiteraard slijt er wat met het middageten, maar dat doen alle lipsticks bij mij… ongeacht welk merk en formule.. Dus ik werk eigenlijk standaard na de lunch altijd wel even bij..

Al met al ben ik erg te spreken over deze duo’s! Makkelijk in gebruik, smeren goed uit op de lippen en je mikt ze zo in je tas!! En ze zijn ook nog eens mega betaalbaar als je het mij vraagt!

Je kan de Pupa Milano creamy duo’s vinden op douglas, waar ze ook met regelmaat in de sale zijn!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties