Taoasis Buddha Geurset

Al een tijdje staat deze buddha bij ons op de salontafel, deze komt uit de rustgevende geurset van Taoasis.

taoasis buddha geurset byvosje

De Taoasis Buddha Giftset zou een rustgevende set moeten zijn. De geur bestaat uit een combinatie van benzoin, sandelhout en tonka. Sandelhout en tonka ken ik van een parfum die ik eerder had, je kan je dus goed voorstellen dat ik erg benieuwd was naar deze geuren combi.

In het kitje zit de olie en de buddha zelf. Tijd om buddha uit de verpakking te halen en zijn uiteindelijke plekje te geven op onze salontafel.

taoasis buddha geurset byvosje

Eens in de zoveel tijd druppel ik dus een paar druppels olie op Buddhu en hult de woonkamer zich in een heerlijke geur. De combinatie van Benzoin, Sandelhout en Tonka geeft een soort van citronella geur af. Een geur die we hier erg aangenaam vinden.

Ik vind de geur zeker ontspannend werken! Plus, het zorgt er ook nog eens voor dat de muggen buiten de deur blijven! Want geloof me, we zijn alweer de sjaak heuuurrrr!

Hoewel het maar een klein flesje is, doe je best wel tijd met de olie. Je hebt maar een paar druppels nodig en de geur blijft best wel lang hangen.

Ondanks het druppelen met de olie, blijft onze kleine Buddha mooi wit! Eerlijk gezegd was ik wel een beetje bang dat Bud geel zou verkleuren na het steeds bedruppelen.

Ik heb de olie nog niet getest tijdens iets van een meditatie, dus kan niet vertellen of het daar bij helpt. Maar het kan zeker een positieve bijdrage hebben wanneer je de olie gebruikt op Buddha tijdens een meditatie of een rustmomentje.

Nu ben ik wel eens benieuwd of jullie rustgevende olie gebruiken?

Je kan de Taoasis Buddha Geurset vinden op Ecomild en kost nog geen 13 euro!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties