The Disney Cruella Collection by M·A·C

Ze is een notoir gewaagde bad bitch, wie gemene niveaus van houdingen kenmerkt en houdt van een bizarre stijl in gelijke mate.
Vreselijk modieus, een cultureel icoon die erin slaagt een tegencultuur te zijn. Authentiek, onnavolgbaar, absoluut ,onbeschaamd. We zijn talrijk
koning, natuurlijk, over Cruella de Vil de beruchte hoofd personage gespeeld door Academy Prijs ® winnaar Emma Stone in Disney’s allernieuwste live-actiefilm, Cruella, die op 28 mei 2021 uitkomt.

Aanschouw de Disney Cruella-collectie van M.·A·C, een collectie die ons onze subcultureel gevoel voor beauty opnieuw aanwakkert door ons te inspireren: de geliefde, maar ook zo gehate mode-icoon, wie zo perfect is, belichaamt het punk- en new wave-tijdperk van de late jaren 70 en begin jaren 80, met haar levendige karmozijnrode lippen en hardcore zwart en wit style haar en kleding. “Dit is zo’n enorme trend voor herontdekken van de meer niche-tegencultuur momenten van voorgaande decennia. Dat deze celectie voelt alsof M·A·C terug gaat naar de viering van het soort DIY-styling en flinke transformatie zoals dat in de basis geburd bij het origenele merk Marvel”, legt M·A·C Directeur van Make-up kunstenaarschap, Terry Barbe.

Opstandig, glamoureus en onmiskenbaar fantastisch: deze limited collection voor ogen, lippen en gezicht sleept on mee met onze favoriete modieuze schurk in haar nieuwe live actiefilm. Cruella staat voor de rebellen, verschoppelingen, buitenbeentjes en origineel regel brekers die er altijd zijn geweest en blijven bestaan de echte smaakmakers.

Op basis van de kleuren en kunstenaarschap dat werd gebruikt om Cruella’s te creëren aan scherm ziet eruit, deze baai tafel verzameling punkrock rood en haute metallic tinten is geïnspireerd door de meest iconische looks van Disney ’s Cruella, helemaal gekleed om indruk te maken in exclusieve twee kleurige style beïnvloed door haar ontwerpen in de film. “Het is high glamour met veel houding, getild naar een nieuw generatie, ” zegt Barber

Don’t be fashionably late for this one

Over Disney’s Cruella

Academy Award ® winnaar Emma Stone (La La Land) schittert in Disney ’s Cruella, een gloednieuwe live-action speelfilm over de opstandige vroege dagen van, één van de meest berucht en notoire en modieuze schurken in de bioscoop ooit, de legendarische Cruella de Vil.

Cruella, dat zich afspeelt in het Londen van de jaren 70, te midden van de punkrockrevolutie, volgt een jonge grifter genaamd Estella, een slim en creatief meisje vastbesloten om naam te maken voor zichzelf met haar ontwerpen. Ze raakt bevriend met een paar jonge dieven die haar eetlust op prijs stellen onheil en samen zijn ze in staat om een ​​leven voor zichzelf op te bouwen op de de straten van Londen. Op een dag, springt Estella’s flair voor mode in het oog de Baroness von Hellman, a modellegende wie bekend staat om haar vernietigende chic en angstaanjagend haute, gespeeld door twee tijd Oscar® winnaar Emma Thompson (Howards End, Sense & Sensibility).

Maar hun relatie zet een koers in gang van gebeurtenissen en openbaringen die zullen gebeuren, omdat Estella haar slechte kant omarmt en zich zo ontpopt in Cruella.

Cruella sterren Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham, Kirby Howell, Baptiste en Mark Strong.

De film is geregisseerd door Craig Gillespie, met scenario van Dana Fox en Tony McNamara, verhaal door Aline Brosh McKenna, Kelly Marcel en Steve Zissis, gebaseerd op de roman, De Honderd en een Dalmatiërs, door Dodie Smith.

Cruella wordt geproduceerd door Andrew Gunn, Marc Platt en Kristin Burr, met Emma Stone, Michelle Wright, Jared LeBoff en Glenn Close dienen als uitvoerende producenten.

Naar welk product van deze collectie ben jij het meest benieuwd?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties