UNG WINT PROFESSIONAL BEAUTY PRODUCT OF THE YEAR AWARD IN DE CATEGORIE MAKE-UP

De Holographic Lipgloss van UNG Cosmetics is als winnaar gekozen van de Professional Beauty Product of the Year Award 2020 binnen de categorie Make-up. De prestigieuze prijs wordt jaarlijks verkozen door een vakjury en beauty professionals uit het veld. De prijs voor UNG’s Holographic Lipgloss is een kroon op het werk van het cosmeticamerk van Hollandse bodem.

UNG COSMETICS ONDERSTREEPT DE NATUURLIJKE SCHOONHEID

‘The best colour in the whole world is the one that looks good on you’ – deze krachtige uitspraak van Coco Chanel verwoordt het gedachtegoed van UNG perfect. Elke vrouw is verschillend en UNG wil graag de individuele schoonheid van iedere vrouw onderstrepen.

Hoe? Met een indrukwekkend basisassortiment van meer dan 60 lipstickkleuren en lipglosses, ruim 100 oogschaduwvariaties en meer dan 40 foundation varianten. Alles wordt ontwikkeld in eigen huis, in Amstelveen. UNG (het woord voor ‘jong’ in Scandinavische talen) straalt klasse uit, met oog voor detail en gevoel voor deze tijd. Bovendien draagt UNG bij aan een mooiere wereld: het oer-Hollandse merk maakt geen gebruik van dierproeven, reduceert het gebruik van grondstoffen en ziet nauwkeurig toe op de herkomst van pigmenten.

UNG HOLOGRAPHIC LIPGLOSSES: DE DEKKING VAN EEN LIPSTICK, DE GLANS VAN EEN GLOSS

Wie de kleurintensiteit van een lipstick wil, maar de glans en shimmer van een gloss, zit helemaal goed bij de Holographic Lipglosses van UNG. Deze innovatieve lipgloss heeft de dekkingskracht van een lippenstift gecombineerd met een driedimensionale glans. De crème achtige textuur voelt zijdezacht aan en verzorgt en hydrateert de lippen. De gloss
bevat een hoge intensiteit innovatieve, iriserende glans- en metallic kleurpigmenten die zorgen voor een holografisch, driedimensionaal effect en een prachtig volume.

Bovendien is de lipgloss van UNG cruelty free en vegan.

De Holographic Lipgloss van UNG is verkrijgbaar in 8 prachtige kleuren met sprekende namen als Bronzed It, Heavenly Kiss, Sunset en Vibes en kost
€ 15,90.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties