Witlof Skincare introduceert Witlof Suncare

Witlof Skincare introduceert Witlof Suncare

Nourishing Day Cream SPF30 en Tinted Day Cream SPF30

Het Nederlandse vegan huidverzorgingsmerk Witlof Skincare, dat uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat, breidt haar assortiment uit met de Nourishing Day Cream SPF30 en de Tinted Day Cream SPF30. De twee nieuwe producten bevatten een natuurlijke zonnefilter die zorgt voor een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming van factor 30. De producten bevatten geen microplastics of andere kunstmatige ingrediënten en zijn dus veilig voor het milieu en in het bijzonder voor koraalriffen.  

Natuurlijke zonnefilters en bescherming tegen (hyper)pigmentatie

De crèmes bevatten (non-nano) zinkoxide en titaniumdioxide als natuurlijke zonnefilters. Hiermee voorkom je alle typen zonschade in de huid, zoals droogheid, rimpeltjes, pigmentatie en verlies van volume door huidbeschadiging. Rozenbottelzaadolie en appelwater voorkomen op hun beurt (hyper)pigmentatie en ze helpen ook om van bestaande pigmentvlekken af te komen. Ook erg fijn: de crèmes hebben een zachte geur van bloemen, als een ‘soft floral’ boeket, en smeren heerlijk uit.

Verzorgende ingrediënten

Ingrediënten als aloë vera, rozenwater en hyaluronzuur maken de crèmes ultiem voedend voor de huid en geven haar hiermee een enorme boost. Zo is hyaluronzuur een echte vochtmagneet (een gram kan meer dan zes liter water vasthouden!) en de crèmes zitten er vol mee. Ook is squalaan toegevoegd, een droge plantaardige olie die precies lijkt op huideigen talg en zich hierdoor makkelijk kan aanpassen aan de behoefte van de huid op ieder moment van de dag. Met de crèmes hoef je dus niet verder te zoeken naar een dagverzorging die je huid tegelijkertijd voedt en beschermt tegen UV-straling.

Gele en rode ijzeroxide pigmenten

De Tinted Day Cream SPF30 zorgt voor een semi-transparante tint die de huid egaliseert en een subtiele glans geeft. De crème is namelijk voorzien van gele en rode ijzeroxide pigmenten, dit zijn natuurlijke mineralen die een subtiele light to medium tint geven en hierdoor voor een egalere huid met een zonnige gloed zorgen. Dit nieuwe product is dus eigenlijk een 3-in-1 dagcrème dat alles bevat wat de huid nodig heeft qua voeding en bescherming, met als extraatje een prachtige egale glow.

Toekomstplannen

Met de lancering van de Tinted Day Cream SPF30 valt op dat een aantal huidtinten ontbreken. Met de ontwikkeling van dit product is gestart met drie tinten: light to medium, medium to dark en black. Echter na verschillende testen waren Cis en Caroline van Witlof nog niet tevreden over hoe de laatste twee varianten eruitzagen op de diepere huidtonen. Witlof Skincare vindt het als merk belangrijk dat hun producten voor iedereen van de beste kwaliteit zijn, daarom is besloten om nog langer te werken aan de ontwikkeling van de formules voor de andere varianten van de Tinted Day Cream SPF30. Zodat uiteindelijk iedereen van dit product kan genieten. 

www.witlofskincare.com

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties