Creativiteit: Hoe ga ik ermee om?

Mensen die me al wat langer volgen weten dat ik best creatief kan zijn.

Door powervrouw Angeliek Nelissen van Vrouwwatbenjemooi werd ik gevraagd om deze leuke tag in te vullen. Ik hoop dat jullie mij hier weer een beetje beter mee leren kennen 🙂

Wat maak ik vooral

Ik vind het vooral leuk om in mijn bullet journal te knutselen. Verder ben ik vooral creatief in het bedenken van nieuwe video ideeën.

Hoe lang ben je al creatief bezig

Even denken hoor, ik ben altijd al wel creatief geweest hoor. Vroeger tekende ik bijvoorbeeld heel erg veel. Tegenwoordig is het vooral heel in mijn BUJO.

Inspiratie

Grote projecten of kleine werkjes

Ik ben zelf iemand die veel kleine projecten doet. Omdat ik er dan vaak snel mee klaar ben en ik dan met het volgende kan beginnen. Grote projecten duren soms weken en ik spreek altijd met mezelf af maar 1 project tegelijk te doen.

Zelf bedacht of goed gejat

Ik probeer vooral heel veel dingen zelf te bedenken, maar ik laat me ook regelmatig inspireren door anderen.

Materiaal

Ali, action of merk

Via ome Ali bestellen we meestal alleen dingen zoals telefoonhoesjes enzo, maar niet echt creatieve dingen. Meestal gaan we hiervoor toch wel vaak naar de Action. Heel soms naar Pipoos, als de Action het echt niet heeft.

Sale of presale

Sale natuurlijk 😉 Dan kan je het altijd direct meenemen 😉

Potlood of stift

Het ligt er echt aan waar ik mee aan het werken ben. Ik gebruik in mijn Bujo vaak fineliners of stiften. Maar een tekening kan ik makkelijk met potlood inkleuren. Het verschilt bij mij dus nog wel eens.

Lijm of dubbelzijdig tape

Beide eigenlijk wel, ook hier is het maar net waar ik mee bezig ben. Al is de lijmroller van de Action echt wel heel erg handig!

Knippen of snijden

Over het algemeen knippen. Maar als ik echt iets heel strak wil hebben, dan gebruik ik liever een papiersnijder. Dit omdat het dan veel mooier en rechter uitziet.

Werkplek

Georganiseerd of chaos

Georganiseerd natuurlijk 😀 Ik heb echt geen concentratie als mijn werkplek een rommel is. Sommige zweren bij een chaotische werkplek, ik dus niet. Gelukkig is het ieder zijn ding 🙂

Eigen kamer of gezamenlijke ruimte

Ik ben wel bezig om een eigen kantoor plek te creëren maar ik vind het ook heerlijk om ’s avonds lekker op de bank aan blogartikelen te werken. Ik vind beiden wel erg prettig werken. Ik heb niet echt een specifieke voorkeur.

Genoeg plek of  te krap

Ik moet wel voldoende ruimte hebben om de spullen kwijt te kunnen die ik op dat moment gebruik, maar heb echt geen hele eettafel nodig om in mijn Bujo te kunnen werken.

Overig

Creatieve wens

Phoe, die heb ik niet zo snel. Wel zou het heel gaaf zijn om een mooie voorraad leuke knutsel dingen te hebben voor in mijn Bujo.

Creatieve blunder

Dat is vooral met haken wel eens gebeurd. Dan maak je iets om er vervolgens niks meer mee te doen.. Oops!

Creatieve tip

Kijk goed wat je nodig hebt en kijk gewoon eens bij de Action, daar kan je zoveel leuke dingen vinden 🙂

 

Ik geef deze creatieve tag graag door aan volgende bloggers:

Kim van KIMBLOGS

Jinske van IMAKIN

Jenniek van Jennns Figments

 

P.S. De tag is verzonnen door Laura van www.lauras-life.nl

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jenn
5 jaren geleden

Ik heb hem ingevuld!

lotte
lotte
5 jaren geleden

heerlijk, niets lekkerders dan creatief bezig zijn. ik kijk zelf vaak op instagram naar mensen die me inspireren,

trackback

[…] Daisy van http://www.byvosje.nl werd ik getagd om deze leuke tag in te vullen. Ik denk dat de meeste van jullie wel antwoorden voor […]