Heb ik dan eindelijk de ideale planner gevonden?

Zoals jullie weten ben ik echt een planverslaafde! Ik hou ervan om lekker te kunnen plannen in agenda’s. Zowel online als offline.

Want ja, online is ideaal. Maar wat als je een lege batterij hebt… Tja dan is een offline agenda wel zo handig. En ik zweer erbij!

Ik heb het afgelopen jaar meerdere planners uitgeprobeerd en alle planners sowieso meerdere maanden getest. Helaas zat er steeds niks bij die perfect aansloot bij wat ik zoek in een planner.

Tot ik een aantal weken geleden de LGTDTY planner tegenkwam op InstaStories. Ik heb een aantal keer stiekem zitten spieken op hun feed en website en de planner bleef mijn aandacht trekken.

En na een goed contact, ontving ik dan de planner! Gaat dit voor mij DÉ ideale planner zijn?
Ik gebruik de planner nu meer dan een week en ik heb hem dus vooral getest op de punten die voor mij belangrijk zijn. En het ideale aan deze weekplanner is, dat hij geen data heeft en je er dus op elk willekeurig moment mee kan starten! Zo kon ik in april starten in de planner. Het had zonde geweest als er een aantal maanden niet gebruikt zouden kunnen worden.
En als extraatje kreeg ik ook een lief kaartje bij en een te gek stickervel met super handige stickers die echt wat toevoegen naar mijn idee.

Wat heeft deze planner allemaal?

Allereerst beginnen we met de jaarkalenders. Er zit er een in van 2019, maar ook een voor 2020.
Er is ook ruimte om bijvoorbeeld verjaardagen op te schrijven! Ideaal want zo ben je er zeker van dat je niemand vergeet te feliciteren. Ook handig zijn de overzichten van de feestdagen voor 2019 en 2020

Ook bevat deze planner een handige blanco maandoverzichten. Ook hier weer extra schrijfruimte voor doelen bijvoorbeeld. Maar ook je focusdoel voor de nieuwe maand kan je heel goed formuleren door de grote ruimte die je hebt. Ideaal als je jezelf/jouw bedrijf naar een next level wilt tillen.

De weekplanner zelf is heel fijn om in te werken, wel heeft deze planner ook weer een tijdsindeling. Hier heb ik zelf geen problemen mee. Ik heb hier even een foto gemaakt van de planning voor na de meivakantie. Puur omdat er in de meivakantie geen planning is hier en we lekker gaan genieten van de vakantie. En we weten het weer nog niet voor komende week 😉

Oh en SM staat voor Social Media 😉

Maar wat mij zo triggerde is zijn de 2 onderste lijnen. In de maschaplanner gebruikte ik het onderste blok voor Jan zijn afspraken. Deze ruimte miste ik in andere planners. Wat het voor mij niet heel fijn maakte om er mee te werken. Ik ben nogal van het overzicht houden. En ik heb dan graag alles op 1 plek. Zo ook de planningen hier in huis 😉 Wel zo handig.

Ook de 10 minuten to do’s vind ik echt mega handig en ze reminden je echt aan de kleine dingen die je even moet doen. Deze foto maakte ik voordat ik de blogartikelen er in schreef.

Ook de top 3 prioriteiten zijn erg fijn om te hebben. Vooral met bloggen heb je wel eens deadlines, hoe handig is zo’n reminder dan!

Achterin de planner zitten lijntjes lijstjes en afvink lijstjes. Van de afvinklijstjes zijn er 12 pagina’s, dus voor elke maand zou je 2 rijen kunnen gebruiken voor maandelijkse to do’s. Je kan deze gebruiken naar je eigen wensen dus je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Ideaal dus!

En hoe bevalt de planner?

Tot nu toe ben ik echt heel erg tevreden en kan ik zeggen dat ik eindelijk de planner heb gevonden die echt bij mij en mijn leven past (gezin, blog, laatste stukje studie etc.).

Wat voor mij ook een dikke plus is, is dat de planner ook goed betaalbaar is met € 19.95! Als je ziet wat je er voor krijgt is het echt een goede deal!
Ondanks dat dit een planner met tijden is bevalt deze planner mij echt mega goed. Ik gaf het al aan maar ik vind het echt onwijs fijn dat ik weer een blokje voor Jan heb ik een planner. Dat geeft voor mij wel een meerwaarde! Want daar ben ik echt naar op zoek. Maar ik wil tegelijkertijd ook aan mijn doelen kunnen werken.

Ook het formaat is super! Niet te groot, niet te klein. De ideale planner om mee te nemen in je tas. Want hij weegt niet zwaar en de kaften zijn tegelijkertijd heel stevig. Ik heb m’n maatje dus gevonden met de LGTDTY planner 😀

Uiteraard heb je nog veel meer planners van LGTDTY, die kun je op de website vinden. Ook weer super betaalbaar!

Kennen jullie deze toffe planner al? En gebruiken jullie een soortgelijke planner?

* Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf/merk is opgestuurd ter review, zie hiervoor mijn disclaimer*

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
natalie
2 jaren geleden

Hij ziet er idd heel aangenaam en overzichtelijk uit! ook de kleine stickertjes die erbij zitten vind ik heel erg cute!

Daphne - verdraaidmooi
Daphne - verdraaidmooi
2 jaren geleden

Het lijkt me een hele handige planner. Ik gebruik zelf op dit moment de Purpuz planner en ben daar ook tevreden over.

Blog en Beauty
2 jaren geleden

Wat een super fijne planner. Ik heb er ook een paar maar deze lijkt me veel fijner in gebruik. Ik kan niet zonder plannen, vooral omdat ik echt alles vergeet.

Lianne - geendierenindekeuken

Interessant! Ik vind vooral het deel Focus voor deze Maand leuk!

mariëlle
2 jaren geleden

Wat een fijne planner lijkt me dit. En handig die stickers met die icoontjes. Dit gaat je vast helpen om beter te plannen en een goed overzicht te houden van je doelen 😉

Skincarebynaomi
2 jaren geleden

Oh deze planner ziet er heeel goed uit! Normaal heb ik veel te weinig ruimte, of is het niet handig ingedeeld. Maar deze ziet er erg goed uit

Priscilla
2 jaren geleden

Wat handig en overzichtelijk. Ik ben echt iemand die dit soort dingen niet bij kan houden. Momenteel werk ik alleen met mijn hoofd haha.

esther
2 jaren geleden

Wat een mooie en strak vormgegeven planner. Mooi product ook voor moederdag ; -)

Céline
2 jaren geleden

Deze ziet er echt handig uit!

trackback

[…] Byvosje.nl kan je een uitgebreide recensie lezen over deze planner mét […]