CATRICE PRO SLIM EYESHADOW PALETTE

Rond de kerst kreeg ik dit pareltje van Jan! Het was een kerstcadeautje, maar Jan vond het ook wel een idee om het CATRICE PRO SLIM EYESHADOWPALETTE voor een kerstlook te gebruiken.

Catrice pro slim eyeshadow palette by vosje

Make-up je kan het niet genoeg hebben! En als liefhebber van bruine en nude tinten was dit natuurlijk het perfecte palette om cadeau te doen aan mij :). Een mooi every day palette met rood en oranje om mee af te wisselen voor een meer uitdagendere look. Je kon het palette al eerder vinden hier op het blog, namelijk in het persbericht van de SS2020

Jan kocht me het CATRICE PRO SLIM EYESHADOWPALETTE NEON EARTH in de kleur 010 Elements Of Power.

Catrice pro slim eyeshadow palette by vosje

De swatches zien er goed uit als je het mij vraagt. Ik had al goede verhalen gehoord over dit palette uiteraard, maar het blijft toch altijd zelf ondervinden 😉

Dit is de rij met swatches van de bovenste rij kleuren. Alles met links gedaan haha, was nog al een klus als je normaal alles met rechts doet haha. Het is een iets warmere rij kleuren, maar ik kan hier als koeltoon goed mee weg komen.

Catrice pro slim eyeshadow palette by vosje

En hier de rij swatches van de onderste rij kleuren. Deze zijn wat meer earthy als je het mij vraagt. Je kan voor een donkere look gaan, maar ook mooi voor een wat meer nude look!

Catrice pro slim eyeshadow palette by vosje

Voor onderstaande look heb ik echt een mengeling gebruik van beide rijen. Helaas begint het bij de ogen steeds meer te hangen, maar desondanks zijn door de beginnende hangende oogleden de kleuren wel goed te zien.

Ik heb de gouden chuncky kleur (Gold) gebruikt van de bovenste rij. Deze shinen echt mega goed en vond het een mooie kleur om de ietwat donkere nude look te highlighten.

Deze look droeg ik gewoon naar het werk. Het is dus ook een ideaal werkpalette als je het mij vraagt.

Ik vind het palette heel erg fijn werken. De kleuren blenden naar mijn inziens heel fijn en de pigmentatie van de kleuren is ook echt top. Het is een palette dat ik regelmatig pak voor looks. Vooral omdat het een makkelijke palette is voor makkelijke en snelle looks als het wezen moet.

Mocht je dit palette nou ook willen proberen (wat ik kan aanraden als dit jouw kleuren zijn), dan kan je hem onder andere vinden bij Kruidvat, zowel in de winkel als online.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
1 jaar geleden

Wat een mooi palette heb je gekregen! Veel plezier er mee

theNextG1rl
1 jaar geleden

Dit is zo’n mooi neutraal palette! Die zou ik vaak gebruiken denk ik (het is dat ik al zoveel neutrale palettes heb 😉 )