Classy met My Jewellery

Wie mij langer volgt weet dat ik onwijs fan ben van Nederlands bekendste kledingwinkel: natuurlijk heb ik het over My Jewellery! Vandaag gaan we dan ook heerlijk classy met My Jewellery!

Iedereen kent de winkel met de leukste dameskleding wel, met de meest uiteenlopende printjes, kleuren en de tofste sieraden.

De bekendste kledingitems zijn toch wel de jurkjes en de rokjes van My Jewellery. En die 2 staan vandaag in de schijnwerpers! Uiteraard combineren we het rokje met een leuk items, want anders wordt het wel een heel spicy artikel hihi.

Allereerst beginnen we met de jurk!

Dit is een blazerjurk met een leuk ruitjespatroon. Bij dit jurkje moest ik direct denken aan Burberry, nu vind ik die print helemaal geweldig, dus deze jurk moest gewoon in mijn mandje! Het vorige jurkje had ik in een XS besteld, alleen die zit net niet te strak, dus dit keer ben ik iets slimmer geweest en heb ik de jurk in een S besteld.

My Jewellery x By Vosje

En die S was een goeie zet, want deze jurk zit perfect! Hoewel die XS die ik al heb ook gewoon prima zit hoor. De stof zit echt heerlijk en de kwaliteit voelt ook echt weer top aan, eigenlijk zoals ik gewend ben.

Je kan de jurk dragen met blote benen, maar als het wat kouder gaat worden kan je deze dus ook mooi combineren met een wat dikkere panty en gave boots, zwarte hakken, sneakers of leuke sandaaltjes. Genoeg keuze’s voor diverse looks met deze jurk!

Dan het rokje met de zwarte blouse!

De volgende outfit, vind ik ook echt een classic combi. Een simpele zwarte blouse met een speelse ruffle kraag en dan in combinatie met deze rok met ruffle laagjes! deze heeft een kleuren combi van zwart, bruin en goed. Er zit een gouddraad verwerkt in de rok, waardoor ie een hele feestelijke maar toch sjieke uitstraling krijgt.

De blouse is best wel oversized, dus de XS was wat dat betreft een goede keuze voor mij. De rok heb ik in een S gedaan, puur om dezelfde reden als de jurk.

My Jewellery x By Vosje

Dit is een outfit die voor meerdere gelegenheden kan, denk aan een feestje, de kerstdagen, oud&nieuw, als sjieke werkoutfit, in mijn geval gewoon naar school (ik doe de opleiding Opticien, dus netjes eruit zien is voor mij een must in ieder geval).

Wat ook het leuke is aan deze 2 items, is dat je ze los van elkaar ook kan dragen. De rok bijvoorbeeld met een leuk zwart shirtje of truitje, mocht je toch niet een blouse persoon zijn. De blouse kan je bijvoorbeeld ook op een leuke baggy jeans dragen of een mom-jeans. Of gewoon open over je bikini heen in de zomer. You name it!

Ook bestelde ik nog een supergaaf badpak en een leuk shirtje erbij, die je overigens ook heel tof met elkaar kan combineren in de zomer bijvoorbeeld.

Kortom, ik ben weer helemaal happy met mijn nieuwe aanwinsten!

En My Jewellery heeft trouwens regelmatig sale, dus mocht je nog wat willen scoren voor leuke prijzen? Hou dan zeker de website in de gaten!

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties