DA Mascara Waterproof

Vandaag een een #zelfgekocht product in de review. De DA Mascara Waterproof. Hit of miss? Je leest het in dit artikel.

Helaas heb ik al een tijdje geen lashextensions, maar dit gaan we oppakken hoor. Dus om het toch wat te laten lijken ben ik maar weer over gegaan op mascara. En omdat degene die ik open had alweer 3 maanden open waren, was het tijd voor een nieuwe.

DA Mascara Waterproof By Vosje

Bij ons kleine winkelcentrum in onze wijk zit dus een DA, dus ik was daar even snel naar binnen gelopen voor een mascara. Helaas was het aanbod door een leveringsprobleem aardig beperkt en was ik aangewezen op de waterproof mascara. Helaas was zwart niet geleverd, dus ik was genoodzaakt om bruin mee te nemen.

En waarom een budgetmerk? Omdat ik niet weet wanneer ik weer aan de lashes ga. Het zou zonde wezen als ik voor een dure ga en ik een week later weer lashes krijg.. Zodoende deze keuze.

Eigenlijk ben ik geen fan van waterproof, maar soms breekt nood wet zeggen ze wel eens. En je denkt vast, dan haal je toch een mascara bij de Action? Nope, kan ik dus niet tegen.. Anders was ik daar allang heen gegaan.

De verpakking oogt simpel, maar dat vind ik niet erg, want zoals ik altijd zeg: een kneitersmooie verpakking zegt helaas niks over de inhoud.

Het reviewen van een mascara doe ik nooit erg uitgebreid, want er valt ook niet mega veel over te reviewen. Maar als ik ze review dat ik dat wel altijd eerlijk. Zoals jullie van mij gewend zijn.

DA Mascara Waterproof By Vosje

Het borsteltje

Het borsteltje is wel altijd belangrijk voor me, vooral de vorm. Ik ben ook hierin weer picky in wat ik wel en niet fijn vind qua mascara borstels. Deze borstel vind ik altijd wel fijn om mee te werken. Het verdeelt het product altijd goed op mijn wimpers en separeert het ook altijd goed. Over de borstel ben ik dus erg te spreken.

Het product

Wat kan ik zeggen, het is een substatie zoals alle andere mascara’s, dus geen speciale formule. Zoals ik al aangaf heb ik de bruine variant meegenomen, puur omdat zwart op was.

Het moet dus een volume mascara zijn. Helaas maakt ie dit niet waar en doet ie buitenom het kleuren van mijn wimpers niet heel erg veel. Nu gebruik ik geen kruller, maar een goede volume mascara zou dat ook niet nodig moeten hebben is mijn mening. Je kan goed op de foto’s hierboven zien dat deze mascara dus echt niets doet.. Buitenom een laagje op de wimpers heen leggen..

Helaas heb ik de mascara niet heel erg lang kunnen gebruiken. Ik kreeg namelijk onwijs last van geïrriteerde ogen tijdens het dragen van deze mascara. Wat ik met gewone mascara’s dus helemaal niet heb. Wellicht is dat dus ook de reden dat ik nooit een waterproof mascara draag.

Want als ik nu eens diep ga graven… Meen ik me te herinneren dat ik vroeger altijd waterproof mascara droeg omdat ik door weer en wind naar school moest fietsen.. Toen had ik dus al last van irritatie aan de ogen.

Conclusie

Hoewel ik dus niet tegen deze mascara kan, is het een prima basic mascara voor als je niet te veel geld uit wil geven aan een mascara. Want hij is met 3.99 euro hartstikke budghetproof. Kan ik hem aanraden? Eerlijk?

Ik zou liever voor hetzelfde geld een mascara van essence halen, die doen veel meer voor je ooglook en je bent er soms veel goedkoper mee uit. Maar als je echt in een durpie woont en je niet naar een stad wil gaan voor een mascara dan kan je hier wel prima mee uit de voeten.

Mocht je de mascara zelf willen proberen, dan kan je hem hier scoren.

Welke mascara is jouw fave?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties