Doe ik dit nog een keer?

Een aantal maanden geleden heb ik zelf een event georganiseerd. Wellicht hebben jullie dit meegekregen op instagram.

Eigenlijk had ik hier al veel eerder wat over willen schrijven, maar steeds kwam er wat tussendoor.
Eindelijk vond ik de tijd om hier goed voor te gaan zitten en de hele organisatie er om heen eens op te schrijven.

Want wat heb ik er van geleerd? En zou ik het nog een keer doen?

Bloggers HighTea

In samenwerking met mijn vorige stage had ik een leuke high tea georganiseerd.
Met de bedoeling om meer te kunnen organiseren in het noorden van Nederland. Want dat miste ik toch wel een beetje.

Zodoende dat ik dacht: laat ik eens een event op touw zetten. Waar eerst de enthousiasme heel groot was op facebook, bleek het al gauw verkeerd getimed te zijn. Heel veel hadden al ver van te voren plannen gemaakt en er bleef dus een klein groepje over.

Waar we eerst een leuke groep hadden met zo een 7 a 8 dames, zaten we uiteindelijk met z’n vieren. Dit kwam overigens door onmacht hoor. Erg jammer, maar heel begrijpelijk. Als je niet kan kan het echt niet.

Kirsten hielp mij mee met de organisatie en was dus een van de 4. Naast mij als blogger waren er nog 2 andere dames, Naomi van Naomi Doet  en Hilde van Slowfoody. 2 hele gezellige dames kan ik je vertellen. Erg leuk om ze te leren kennen.

De high tea werd verzorgd door Kookstudio Taste of Zen. Tijdens mijn stage kon ik al kennis maken met de culinaire taste en is dus een echte aanrader!

Ik heb al vaker deelgenomen aan de high teas van Taste of Zen en ook dit keer was alles weer heerlijk. Alles wordt kort van te voren vers gemaakt en dan kan je ook proberen.

Ook het welkomstdrankje kon weer niet ontbreken uiteraard!

De goodiebag mocht ook niet ontbreken!

Uiteraard mocht een goodiebag niet ontbreken en ik had voor elke blogger een goodiebag samengesteld.
Oke, het was geen mega grote. Maar he, het gaat om het idee toch?
Voor deze goodiebag heb ik de mini Wetbrush en de Deborah Milano lipstick opgestuurd gekregen. Dit vond ik echt zo gaaf! De body souffle is mogelijk gemaakt door Taste of Zen.
Elke goodiebag had de volgende inhoud:

  • Make-uptasje
  • Travelsize haarborsteltje
  • Travelsize handcrème
  • Lipstick
  • Lipbalm naar keuze
  • Body souffle

De goodiebag is goed ontvangen gelukkig.

Conclussie?

Ondanks ik het leuk vind om te organiseren laat ik toch dit soort events liever over aan mensen die dit vaker doen voor bloggers, zoals PR-bureau’s. Zij hebben een veel groter bereik en kunnen vaak veel meer geregeld krijgen. Ik ben maar een kleintje op dit vlak. Ik twijfel dus zelf of ik dit nog een keer ga doen… Ik zeg geen ja en ook geen nee..

Wie weet over een paar jaar weer?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mei Qi
4 jaren geleden

Ondanks dat je het voor de volgende keer aan anderen overlaat, vind ik het ontzettend knap dat je het hebt georganiseerd!

Wendy
Wendy
4 jaren geleden

Wat goed dat je het organiseerde en leuk zo’n goodie bag. Maar lijkt me ook heel veel werk, snap dat je het niet vaker wilt organiseren. Maar wel goed dat je het aandurfde. 👍😘