Een perfect schoon, zuiver en fris gezicht met de milde Louis Widmer dermatologische reinigingsproducten

Mondmaskers en je huid…

In vier eenvoudige stappen naar een perfect schoon, zuiver en fris gezichtmet de milde dermatologische reinigingsproducten van Louis Widmer

Een stralende, mooie en vooral gezonde huid begint bij een consequente dagelijkse reiniging en dat bij voorkeur zowel ’s ochtends als ‘s avonds. Zéker nu, met het veelvuldig dragen van mondmaskers, is een zorgvuldige reiniging extra onmisbaar als je je huid goed schoon, fris en zuiver wilt houden. Louis Widmer biedt hiervoor een aantal dermatologische reinigingsproducten, die de huid op een heel milde wijze doeltreffend reinigen, verzachten en verzorgen.

Nu we op steeds meer plekken verplicht een mondkapje dienen te dragen, krijgt onze huid het zwaar te verduren als het gaat om het schoon, zuiver en fris blijven. Het ademen achter een mondmasker werkt de vorming van onzuiverheden actief in de hand. Onder het mondkapje wordt het al snel warm en vochtig, hetgeen een ideale omgeving is voor bacteriën om zich te nestelen en vermenigvuldigen. Een goede, twee-dagelijkse reiniging is dus, zeker nu, een heel belangrijke stap.

In 4 eenvoudige, doeltreffende stappen naar een schone en frisse huid

Louis Widmer heeft een snel en eenvoudig te volgen vierstappen plan voor een optimale reiniging. Deze milde en 100% vegan producten reinigen en verzorgen de oogomtrek en de rest van de gezichtshuid optimaal in alle zachtheid. Met een alcoholvrije tonic en zachte peeling wordt de huid extra goed tot in de diepte gereinigd.

Stap 1: Een frisse blik: Oogmake-up Reiniging Waterproof

De tweefasen Oogmake-up Reiniging Waterproof van Louis Widmer verwijdert op een milde wijze moeiteloos waterproof oogmake-up en wateroplosbare make-up. Deze niet-vette formule bevat de plantaardige olie squalaan die de tere ooghuid verzorgt, verzacht en beschermt. Het zorgt er tevens voor dat de huid rondom de ogen niet uitdroogt. De toegevoegde panthenol verbetert de vochtretentie, beschermt tegen irritaties en verzacht de gevoelige huid van de oogomtrek. De oftalmologisch geteste samenstelling is vrij van parfum en kleurstoffen en is tevens perfect geschikt voor mensen met gevoelige ogen of contactlensdragers.

Stap 2: Een perfect schone en zachte gezichtshuid: Reinigingsmelk

De milde formule van Louis Widmer Reinigingsmelk reinigt het gezicht grondig van make-up en onzuiverheden, zonder irritaties te veroorzaken. De milde olie in water-emulsie wordt goed verdragen, zelfs door de heel gevoelige huid. Panthenol verzacht de gevoelige of geïrriteerde huid. De toegevoegde allantoïne hydrateert de bovenste huidlagen. Amandelolie heeft een verzorgende en beschermende werking en vitamine E neutraliseert de schadelijke gevolgen van vrije radicalen. De dermatologische samenstelling reinigt, verzacht, verfrist én hydrateert de huid, zonder de natuurlijke beschermlaag aan te tasten.

Stap 3: Een intensieve dieptereiniging: Gezichtspeeling

Louis Widmer Gezichtspeeling zorgt wekelijks voor extra dieptereiniging van de huid. Deze peelinggel bevat extra milde reinigende bestanddelen en ultrafijne peelende korreltjes. Deze korreltjes zijn gemaakt van in water oplosbaar en biologischafbreekbaar Polycaprolacton. De gel is eenvoudig met water af te spoelen, zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid
en verwijdert de verhoornde huidcellen. De peeling stimuleert de doorbloeding van de huid, wat bijdraagt tot een gezonde en stralende huid. Verzorgende crèmes dringen makkelijker in en kunnen daarom doeltreffender werken. De toegevoegde biostimulatoren en ureum hydrateren de huid, waardoor deze weer soepel, zacht en elastisch wordt. Panthenol verbetert de vochtretentie en verzacht de geïrriteerde huid. Een derivaat van jojobaolie zorgt voor een milde biologische peeling en
vervolledigt zo de werking van de peelende korreltjes. Bij een vette of gemende huid kan deze peeling 2 tot 3 keer per week worden gebruikt. Bij een normale huid 1 á 2 keer per week en bij de droge en zeer droge huid 1 keer per twee weken.

Stap 4: Nareinigen: Tonic zonder Alcohol

Een extra reinigende stap is, zeker bij het veelvuldig dragen van mondmaskers, geen overbodige luxe. De milde Tonic zonder
Alcohol van Louis Widmer is geschikt voor alle huidtypes. Deze stap maakt de reiniging van de huid compleet. De toegevoegde biostimulatoren verhogen het vermogen om vocht in de huid vast te houden. Panthenol en aloë vera verzachten de geïrriteerde huid. Dankzij een nareiniging met de Tonic zonder Alcohol dringen verzorgende crèmes beter in de huid, waardoor de actieve bestanddelen sneller opgenomen worden en ook doeltreffender kunnen werken. Deze tonic wordt dagelijksgebruikt na de Louis Widmer Reinigingsmelk en wekelijks na de Louis Widmer Gezichtspeeling.

Advies verkoopprijzen vanaf maart 2021:
Oogmake-up Reiniging Waterproof
€ 13,50/100 ml
Reinigingsmelk
€ 14,90/200 ml
Gezichtspeeling
€ 14,90/50 ml
Tonic zonder Alcohol
€ 14,90/200 ml

Waar te koop?

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/

Meer informatie:

Voor meer informatie is er de website:
https://www.louis-widmer.nl/nl

Jullie kunnen je voorstellen dat ik als medewerkster in de optiek onwijs benieuwd ben geworden naar deze lijn van Louis Widmer! Ik werd dan ook mega enthousiast toen ik dit persbericht in de mailbox zag binnenkomen!

5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties