essence hydra matte lipstick

Vandaag review ik voor de verandering eens een lippie! De essence hydra matte lipstick! Heerlijk lowbugdet, maar is ie ook zo fijn?

Ondanks de nieuwe wissel alweer bekend is, wil ik toch nog even aandacht geven aan een product van de afgelopen wissel! Namelijk de essence hydra matte lipstick.

essence lipstick by vosje

Hoewel de huls knalroze oogt, is de kleur van de lipstick alles behalve fel! Ik ontving de kleur 401 mauve-ment, een paarsachtige nude kleur als je het mij vraagt. Dat is hier onder ook wel te zien. Hij heeft een beetje een fluweelachtige stick. Maar voelt ie ook zo fluweelzacht aan?

essence lipstick by vosje

De swatch hieronder ziet er in ieder geval al veelbelovend uit. Maar dat zegt natuurlijk helemaal niks. Ik heb wel eens vaker meegemaakt dat swatches er kneitersgoed uitzagen en dat het eindresultaat enorm tegen viel.

De swatch ging zonder moeite en er komt vrij veel pigment van af. Op de hand voelde ie wel heel zacht aan. Maar de echte test moest natuurlijk nog volgen.

essence lipstick by vosje

Zoals je op de draagfoto kan zien, is het inderdaad een hele mooie subtiele paarse nude kleur. Je ziet op deze foto ook mijn werkblouse, wat wel een beetje verraad dat ik deze ook op het werk getest heb haha. En niet een keer getest kan ik je vertellen.

Het is namelijk mijn meestgedragen lipsticks van de afgelopen maanden kan ik je vertellen! Want deze lipstick is oprecht geweldig! Ik drink aardig wat koppen koffie en thee op het werk en hij geeft bij mij echt nihil af!

Tuurlijk overleeft hij het eten niet, maar dat neem ik deze lipstick ook niet kwalijk, maar geen enkele lipstick overleeft bij mij de lunch of avondmaaltijd haha.. Ik breng hem standaard na elke maaltijd weer opnieuw aan.

essence lipstick by vosje

Ik denk dat ik ondertussen wel halverwege de lipstick ben, dat zegt echt heel wat.. Want veel lipstick die ik heb, zijn lang nog niet zo ver “op”.

Aanraderrrrrtjeeeee?

Ik denk niet dat je dat nog hoeft te raden?! Tuurlijk, anders zou ie niet over de helft zijn! Dit is echt een van de weinige gewone lipsticks die ik ZOVAAK gebruik. Want als je me langer volgt weet je dat ik voornamelijk matte liquid lippies draag naar het werk of naar school.

Uiteraard is dit ook weer een heerlijke budgettopper van essence en schoor je hem voor 2,59 bij onder andere de Kruidvat!

Wat is jouw fave lipstick?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties