essence lipduo

Vandaag weer eens een review over essence! Dit keer over mijn fave essence lipduo!

essence lipduo by vosje

In het pakket van de wissel zaten ook dit keer weer meerdere lipproducten. Van de 2 lipkleuren besloot ik er een in de review te gooien. Uiteraard met een lipliner die er perfect bij past!

De lipstick die ik vandaag aan de test onderwerp is de essence Hydrating Nude lipstick in de kleur 302 Heavenly, as the name says: een prachtige nude die iedereen staat!

Het lippotlood is de essence Soft & Precise Lip Pencil in de kleur 203 My Advice (de lipstick in dezelfde kleur 203 My Advice kreeg ik er ook bij). Ook dit potlood is een prachtige nude tint die ook iedereen wel kan hebben als je het mij vraagt.

essence lipduo by vosje

Don’t mind de lipstick hoor, maar ik had hem als sneller in gebruik, dan dat ik foto’s maakte en dat zegt wel genoeg. Dan ben ik wel echt fan hoor! Maar de pigmentatie van beide producten is echt wel weer op en top! Maar ik ben het ook niet anders gewend van essence qua lipproducten!

Nude is altijd een hit or miss bij mij, want ik kan niet alle kleuren nude goed hebben. Dus je kan je goed voorstellen dat ik deze kleuren ook weer spannend vond om te dragen.

essence lipduo by vosje

En de welbekende draagfoto! Dit was weer eens een werklookje haha, zoals gewoonlijk de laatste tijd. Maar dit is toch wel de lipcombo die ik regematig naar het werk draag. Het is een veilige kleur, maar hij is echt perfect voor werk. Al kijken mijn collega’s niet meer op van knalroze of een classy knalrode kleur.

Nu willen jullie ook wel graag weten hoe deze combi zich gedraagt gedurende dag? Nou uiteraard vertel ik jullie dat graag.

Hoewel het geen matte lipstick is, blijft ie verdomde goed zitten! Ik drink aardig wat koppen koffie op een dag en hij geeft amper af op m’n mok. Bijwerken is eigenlijk was bij mij niet nodig gedurende dag.
Maar zoals jullie wel weten, met de lunch eet ik graag noodles, dus dan haal ik elke lipstick er standaard af. Daarna bereng ik hem weer opnieuw aan en gaat ie er 5 uur later ofzo weer af als ik avondeten ga.

Ook is hij mondkap proof! Ik reis natuurlijk nog steeds met het ov naar het werk, dus ik draag nog steeds met regelmaat even een mondkapje. Maar ook heeeeeeel af en toe in de winkel als een klant dat wenselijk vindt. 0.000000 afdruk in de mondkap kan ik je vertellen!

Waar de review over het oogschaduwpalette van deze wissel niet al te best was, mag het nu duidelijk zijn dat ik nu 2 pareltjes in de review heb!

Uiteraard zijn ook deze producten weer heerlijk budget:

De lipliner 0,99 euro en de lipstick is 2,59 euro! Geen geld voor dit power lipduo van essence!

Ga jij dit powercouple proberen?

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties