essence Mauve It! oogschaduw palette

Op de valreep kwam de assortimentsupdate van essence hier binnen! Een van de items die ik ontving was het ESSENCE I LIKE TO MAUVE IT, MAUVE IT! oogschaduwpalette.

essence mauve oogschaduwpalette by vosje

Tot nu toe ben ik altijd enthousiast over de palettes van essence, ongeacht of ik ze krijg of zelf koop. Dus je snapt wel dat dit palette de lat onwijs hoog heeft liggen. En ik zag al toffe looks bij anderen voorbij komen, dus ik was super enthousiast om dit schattige palette te testen!

essence mauve oogschaduwpalette by vosje

De naam klinkt echt lekker exotisch, dus ik was van plan om er een lekker nazomers lookje mee te maken!
Er zijn dus dus 4 verschillende palettes in deze lijn! Dus mocht je niet van paarstinten houden, dan is er nog genoeg keuze.

Uiteraard kunnen swatches niet ontbreken!

essence mauve oogschaduwpalette by vosje

De swatches beloven veel goeds! Goed pigment zo op het eerste gezicht! Ik was mega excited toen ik deze swatches zag! En geloof me, in reallife zijn ze nog mooier dan zo op de foto. En hoefde voor deze swatches niet eens moeite te doen, dat beloofd veel goeds toch?

essence mauve oogschaduwpalette by vosje

Ik ga heel eerlijk zijn met jullie, zoals jullie gewend zijn van mij…

Ik was zo enthousiast toen ik begon aan deze ooglook. Maar zo gepigmenteerd als de swatches waren.. Zo slecht is ie op de ogen.. Ik ben wel 5/6 keer in de donkerste kleur gegaan zonder aftikken, maar er komt gewoon 0.0000 kleur van af. Ook van de shimmer zie je maar weinig, terwijl ik daar genoeg van heb aangebracht met mijn vingers (pakt beter op de oogleden dan met een brush bij mij).

Aan m’n blik te zien, kan je gewoon zien dat ik niet blij ben met het resultaat van deze look. Ik baalde ook nog enorm, want ik moest gewoon werken die dag.. Ik schaamde me echt dood met deze kinda mislukte look (nergens voor nodig natuurlijk, want het kon er uiteindelijk prima mee door).

Ik ben dus niet heel positief over dit travelproof palette van essence. Hier gaat ie de declutterbak in, wellicht kan ik er nog iemand blij mee maken. Maaaaarrrrrr… dat het voor mij niet werkt, wil natuurlijk niet zeggen dat het palette voor jou ook niet werkt. Het was voor mij in ieder geval geen succes helaas.

Ik twijfel door deze ervaring enorm of ik nog het blauwe of groene palette ga proberen, want ze zijn prachtig!

Wie van jullie heeft het ESSENCE I LIKE TO MAUVE IT, MAUVE IT! OOGSCHADUW PALETTE al geprobeerd? En wat vond jij van dit palette?

Je kan deze en de andere 3 palettes vinden bij onder andere vinden bij Kruidvat voor de budgetvriendelijke prijs van 3,39 euro! Prima prijs om ze in ieder geval eens te proberen 🙂

0 0 stemmen
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties